Menu Mijn account

BitShares

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04288009
-3.06%24H

New Bitshares kopen? Begin bij Bitcoin Meester!

Op ons transparante en veilige platform is het voor beginners en gevorderde handelaren zeer eenvoudig om snel New BitShares en andere valuta te verhandelen. Hier kunt u de koers en trend van alle aangeboden coins in de gaten houden en op het juiste moment kopen of verkopen. Bitcoin Meester is zo eenvoudig aangezien u de ene cryptocurrency in kunt zetten om een ​​andere cryptocurrency te kopen. De prijzen die worden weergegeven zijn daarbij inclusief transactiekosten, zodat u niet achteraf nog voor verrassingen komt te staan.

Grafiek BitShares

Wat is BitShares?

BitShares is een compleet en volledig systeem en platform dat bestaat uit verschillende lagen waar bedrijven, ontwikkelaars, investeerders en andere belanghebbenden kunnen samen komen om te werken. BItShares is te vergelijken met Bitcoin, maar zonder de problemen van de blockchain technologie. De techniek achter BitShares is Graphene en is volledig decentraal en open source. BitShares is behalve een platform en munt ook een peer-2-peer beurs met alle mogelijkheden die je op een grote beurs verwacht. Het grootte verschil is dat BitShares altijd 200% van de aangeboden activa in reserve heeft. De oorspronkelijke BTS is gerebrand naar NBS, wat staat voor New Bitshares.

Een account aanmaken betekent investeren in de toekomst

Het aanmaken van een account hebben wij zo overzichtelijk en eenvoudig gehouden. Daarbij is het verifiëren van uw gegevens snel gebeurd en kunt u hierna binnen enkele minuten via iDeal al euro tegoeden in uw New Bitshares wallet hebben staan. Wij verwerken uw gegevens vertrouwelijk volgens de AVG richtlijnen en betalen snel uit wanneer u besluit te gaan verkopen. Een uitstekende manier om de wereld van het handelen in cryptocurrencies te betreden uw geld in de toekomst te investeren. Is Bitshares toch niet de munt die u zoekt? Neem dan eens een kijkje naar een van de bijna 200 verschillende munten die we aanbieden! Wat dacht je bijvoorbeeld van XRPCardano of bijvoorbeeld Tron?

Vragen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een FAQ pagina en handleiding opgesteld. Mocht u in deze informatie nog niet vinden wat u zoekt, kunt u contact opnemen met Bitcoin Meester middels telefoon, mail of chat. Wij willen dat het handelen in cryptocurrencies voor iedereen mogelijk en gemakkelijk is!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.