Menu Mijn account

BitShares

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01129776
-0.29%24H

BitShares (BTS) verkrijgen met iDEAL op Bitcoin Meester

BTS is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook BTS kunt u gemakkelijk kopen door een storting te maken op ons platform. Dit kan met iDEAL en het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account. Deze is binnen een paar minuten aangemaakt en daarna kunt u direct beginnen met handelen.

Grafiek BitShares

Wat is BitShares?

BitShares is een gedecentraliseerd platform met als doel een efficiënt en wereldwijd betalingsnetwerk aan te bieden. Dat het gedecentraliseerd is betekent dat er transacties gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld traditionele banken. BitShares stond eerst bekend als ProtoShares (PTS).

 

Het platform bestaat uit verschillende lagen waar bedrijven, ontwikkelaars, investeerders en andere belanghebbenden kunnen samen komen om te werken. De token van BitShares heet BTS. Hiermee kunnen verschillende dingen gedaan worden, zoals het maken van smartcoins die BitAssets genoemd worden. Deze hebben verschillende eigenschappen en kunnen als vrijwel alles gebruikt worden, zoals schuldbekentenissen. Bezitters van BTS kunnen meebeslissen over de toekomst van het platform.

 

BitShares draait op een blockchain die Graphene heet. Een blockchain is een gedeelde database die informatie opslaat in digitale vorm. Deze blockchain is open-source, wat betekent dat het gezamenlijk gemaakt en transparant is. Het is bedoeld als een gedeeld goed, in plaats van in het bezit van een enkele partij. Graphene is een van de snelste blockchains waardoor transacties in slechts ongeveer 3 seconden verwerkt zijn. 

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg! Na het maken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Hierna kunt u binnen enkele minuten via iDEAL al euro tegoeden in uw wallet hebben. Wij betalen snel uit wanneer u besluit te gaan verkopen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen of neem even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000. U kunt ook onze handleidingen lezen of een chat starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.