Menu Mijn account

BitTorrent

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00312229
-2.96%24H

BitTorrent kopen tegen de huidige BitTorrent koers

BitTorrent bestaat al erg lang. Het is een protocol voor p2p bestandsdeling. Hiermee kunnen gebruikers muziek, video's of bestanden delen. De BTT-token is gebaseerd op een TRC10-token, oftewel het netwerk van Tron. Het zal op het platform worden gebruikt om transacties uit te voeren in computerresources, die worden gedeeld tussen BitTorrent clients en andere deelnemers. BitTorrent kopen doet u eenvoudig met Bitcoin Meester. 

Let op: De BitTorrent airdrop is door Tron zelf gestopt en zal niet meer worden bijgeschreven.

Grafiek BitTorrent

BitTorrent koers volgen

De BitTorrent koers kunt u ieder moment van de dag aflezen middels bovenstaande grafiek. Onze prijs wordt iedere minuut geupdate en is gebasseerd op de gemiddelde prijs op verschillende beurzen en de handel op ons eigen platform. Wellicht valt het u op dat de BitTorrent koers loopt vanaf 2019, dat komt omdat het een vrij nieuwe munt is. Het is dan ook een munt die is opgericht door de Tron foundation als een project van Justin Sun. Behalve BTT bieden we nog ruim 200 andere verschillende coins aan op ons platform.

Koop en verkoop BitTorrent tegen de beste prijs

Wilt u valuta kopen en verkopen tegen de beste prijs? Bitcoin Meester is de juiste plek! Op ons platform kunt u op elk gewenst moment controleren hoeveel BTT kost en de koers volgen - de koers is altijd up-to-date en alle kosten zijn inbegrepen. Dit betekent dat u precies koopt wat u ziet en niet bang hoeft te zijn voor onaangename verrassingen. Om de beste investering te doen kunt u de grafieken analyseren die beschikbaar zijn op de website of een automatische transactie instellen. Vervolgens wordt de valuta gekocht of verkocht wanneer deze de gewenste waarde bereikt.

Veiligheid en eenvoud zijn onze prioriteiten

Iedereen kan een account instellen bij Bitcoin Meester, het is slechts enkele minuten werk om BittTorrent te kopen en verkopen! De cryptocurrency wordt opgeslagen in onze beveiligde offline storage of in uw eigen wallet, u beslist zelf! Nadat we het account hebben aangemaakt zullen we het verifiëren, zodat u zonder beperkingen kunt handelen in cryptocurrency. Wij zullen uw gegevens met de grootste zorg verwerken, in overeenstemming met de richtlijnen van AVG.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Als u vragen of twijfels hebt, bekijk dan onze FAQ-sectie en lees de instructies op de pagina. Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze experts staan ​​tot uw beschikking en zijn zowel telefonisch als via de mail en de chat te bereiken!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.