Menu Mijn account

BitTorrent

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00000062
-3.13%24H

BitTorrent (BTTC) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van BTTC. Koop uw BTTC bij Bitcoin Meester, betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de BTTC munten uiteraard in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan. Een account maakt u bij ons binnen een paar minuten aan.

Grafiek BitTorrent

Wat is BitTorrent?

BitTorrent is een populair platform waar gebruikers bestanden kunnen delen. Het oorspronkelijke doel was om te veranderen hoe consumenten aan content kunnen komen. De bedenker, Bram Cohen, vond dat men in de huidige entertainment industrie te langzaam en duur aan bestanden kon komen. BitTorrent maakt gebruikt van een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Het protocol van BitTorrent brengt verschillende partijen samen. Dit zijn bijvoorbeeld sites die torrents aanbieden en data bijhouden over gedeelde bestanden, en trackers die verschillende gebruikers met elkaar verbinden zodat zij bestanden van elkaar kunnen downloaden.

Het platform is in recente jaren steeds meer gedecentraliseerd geworden. Dit houdt in dat er transacties gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Gebruikers van BitTorrent kunnen dus direct content onder elkaar delen. BitTorrent claimt het grootste peer-to-peer protocol ter wereld te zijn. 

BitTorrent werd beschikbaar in 2001, en is in 2018 gekocht door blockchain platform TRON. Sindsdien zijn de mogelijkheden van het platform uitgebreid, en is een eigen token beschikbaar gesteld die BTTC heet. BTTC speelt verschillende rollen in de producten die BitTorrent aanbiedt. Deze producten worden decentralized apps (dapps) genoemd. Dapps zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain. Zo kunnen gebruikers met BTTC betalen om snellere downloads te krijgen met BitTorrent Speed. Ook zijn er premium versies van het platform beschikbaar waar men bijvoorbeeld een VPN kan gebruiken en pagina’s kunt bezoeken zonder reclames. 

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om BTTC en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u alleen een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u beginnen met handelen. De cryptovaluta wordt opgeslagen in onze beveiligde offline opslag of in uw eigen wallet, dit is uw keuze.

Komt u er niet uit?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op de FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Daarnaast hebben wij ook een blog waarin we cryptonieuws posten. Onze experts staan ​​tot uw beschikking en zijn zowel telefonisch als via de mail en de chat te bereiken!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.