Menu Mijn account

BlackCoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06870
-0.04%24H

BlackCoin kopen met iDeal

Met Bitcoinneester kunt u BlackCoin eenvoudig en snel kopen en verkopen. Het netwerk van BlackCoin maakt gebruik van het Proof of Stake algoritme. Naar eigen zeggen zijn ze de eerste coin die voor 100% dit algoritme gebruikt. Door dit PoS algoritme is het een eco-vriendelijke munt. De blockchain van BlackCoin is 100% transparant. Daarnaast is het volledig open source, zijn er snelle transactietijden en is anonimiteit een gegeven.

Grafiek BlackCoin

Eenvoudig, veilig en snel handelen

Wij vinden het belangrijk dat cryptocurrency laagdrempelig is, BlackCoin kopen moet dan ook voor iedereen mogelijk zijn. Ons platform is zo ingericht dat het zowel voor de beginnende als de geavanceerde handelaar mogelijk is om BLK coin te kopen en te verkopen. Zo hebben we het onder andere mogelijk gemaakt om eenvoudig af te rekenen met iDeal en op deze manier uw BlackCoin te kopen met euro's! Mocht u ergens toch niet uitkomen staat onze helpdesk uiteraard voor u klaar. Is BLK niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 190 verschillende munten aan. Neemt u eens een kijkje bij munten zoals Hedera Hashgraph, Cardano of XRP.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer weten over de prijs van het kopen of verkopen van Black Coin of een andere munt? Heeft u vragen over onze diensten of het platform? Of ondervindt u problemen met het registreren van uw account? Bekijk dan eens onze FAQ en onze handleidingen. Heeft u behoefte aan contact met onze helpdesk? Neem zeker contact op via +31 (0) 85 007 4844, door een chat te starten of door een e-mail te sturen. We helpen u graag bij al uw vragen. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.