Menu Mijn account

Bluzelle

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,21573676
-4.53%24H

Bluzelle kopen doet u met Bitcoin Meester

Naast het overzichtelijk bijhouden van de verschillende koersen, bieden wij ook de mogelijkheid eenvoudig coins als Bluzelle te kopen en verkopen in enkele simpele stappen. Zo is dit platform uitermate geschikt voor startende handelaren in de cryptocurrency, maar ook gevorderde handelaren kunnen veilig en snel kopen en verkopen op Bitcoin Meester. Wij bieden transparante prijzen en persoonlijke wallets om uw tegoeden in op te slaan.

Grafiek Bluzelle

Wat is Bluzelle voor munt?

Bluzelle biedt een gedecentraliseerde datalaag voor gedecentraliseerde apps om gegevens op een veilige, censuurbestendige en zeer schaalbare manier te beheren. Het Bluzelle-netwerk wordt aangedreven door Cosmos en de BFT-technologie Tendermint. Dit maakt Bluzelle compatibel met meerdere blockchains. Bluzelle wil een cruciaal stuk zijn in de vooruitgang van Defi, supply chains, gaming en andere Web 3.0-sectoren. Momenteel moeten ontwikkelaars voortbouwen op gecentraliseerde databases zoals AWS, Microsoft Azure en andere waar er een gecentraliseerd storingspunt is.

Maak nu een account aan en begin met handelen

Wanneer u vandaag nog een zakelijk of persoonlijk account aanmaakt, kunt u direct beginnen met handelen in Bluzelle en andere valuta. Daarbij kan de ene cryptocurrency in gezet worden om een ​​andere cryptocurrency te kopen. Na het verifiëren van uw account kunt u direct via iDeal een eurobedrag in uw wallet laten storten. Enkele minuten later bent u klaar om aan de slag te gaan! Tevens bieden wij korting aan frequente handelaren op het platform. De minimale transactiekosten van 1,5% kunnen met meermaals kopen en verkopen op Bitcoin Meester verlaagd worden naar 0,25%. Zodra u besluit te verkopen, betalen wij spoedig uit, zodat u snel plezier heeft van uw digitale arbeid! Is Bluzelle niet de coin die u zoekt? Gelukkig bieden we ruim 200 andere coins aan! Wat dacht u van Chainlink, XRP, of Tezos?

Klaar om te handelen in BLZ?

De gegevens in uw account behandelen wij volgens de AVG richtlijnen en u kunt altijd contact met ons opnemen indien er vragen zijn omtrent uw account of het handelen van Bluzelle en andere coins op Bitcoin Meester. Contact opnemen kunt u telefonisch, per mail of middels het starten van een live chat gesprek. Ook hebben wij een FAQ pagina en een uitgebreide handleiding voor u opgesteld. Wij staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.