Menu Mijn account

Bluzelle

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08058636
-8.15%24H

Bluzelle (BLZ) kopen met iDEAL

Bluzelle is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Bluzelle kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt.

Grafiek Bluzelle

Wat is Bluzelle?

Bluzelle is een decentrale database service. Het werkt aan effectieve en schaalbare data opslag dat gebruikt kan worden op de blockchain. De vraag naar veilige, gedecentraliseerde opslag voor op blockchain gebaseerde applicaties is de laatste jaren enorm gestegen. Bluzelle biedt app-ontwikkelaars, artiesten en uitgevers de mogelijkheid hun intellectueel eigendom te bescherm via een censuurbestendig en betrouwbaar netwerk.

Het netwerk

Het Bluzelle-netwerk wordt aangedreven door Cosmos en de BFT-technologie Tendermint. Dit maakt het voor Bluzelle mogelijk te werken met meerdere blockchains. Bluzelle wil een cruciale speler worden in de vooruitgang van DeFi, supply chains, gaming en andere mogelijke toepassingen van blockchains. Op dit moment moeten ontwikkelaars bouwen op gecentraliseerde databases zoals AWS en Microsoft Azure waar er een gecentraliseerd opslagpunt is. Dit probeert Bluzelle te voorkomen en zo te voldoen aan de privacy wens die wij allemaal koesteren.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Bluzelle en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.