Menu Mijn account

Bread

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,13480384
-3.46%24H

Bread coin kopen en verkopen op het juiste moment

Om te investeren in Bread of andere coins moet u op de hoogte zijn van de huidige prijs. Bovendien wilt u weten hoe die prijs in de loop van de tijd is geëvolueerd om toekomstige schommelingen te voorspellen. Dat is precies wat Bitcoin Meester u biedt. Onze muntenpagina toont duidelijk de huidige live koers en vroegere prijs van munten als Bread (BRD) en andere valuta. De prijs wordt continu bijgewerkt.

 

Grafiek Bread

Een eenvoudig alternatief op Bitcoin

BRD beschouwt zichzelf als het eenvoudige alternatief voor bitcoin, ethereum en andere digitale valuta's'. De missie van het bedrijf is om 'de wereld van cryptocurrencies voor iedereen toegankelijk te maken' door het voor consumenten gemakkelijk te maken om munten te kopen met behulp van verschillende methoden. BRD beschrijft zijn iPhone- en Android-apps als 'volledig gedecentraliseerde wallets' die rechtstreeks verbinding maken met de blockchain.

Veilig een account aanmaken is zo gebeurd

Bij Bitcoin Meester hoeft u zich geen zorgen te maken over veiligheid wanneer u coins zoals BRD koopt of verkoopt. De cryptocurrency zelf gebruikt natuurlijk blockchain-technologie. We nemen echter aanvullende stappen om ervoor te zorgen dat alle transacties en gegevens veilig worden bewaard. Voordat u bijvoorbeeld Bread kunt kopen of verkopen, moet u een account registreren.

Zit er een limiet op mijn account?

Zonder uitgebreide verificatie zijn wij wettelijk verplicht een limiet op om transacties te hanteren van maximaal 100 euro handel per week. U kunt uw limiet echter ophogen tot €100.000,- per week, dit omvat een KYC-proces om uw identiteit te verifiëren. Alle persoonlijke gegevens die u invoert bij het aanmaken van uw account worden behandeld volgens de AVG-richtlijnen om uw privacy te waarborgen. We bieden niet alleen een goede prijs voor BRD en andere valuta, maar ook goede service en beveiliging.

Heeft u vragen?

Neemt u dan eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.