Menu Mijn account

Bread

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05638169
0.57%24H

Bread (BRD) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Bread kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de huidige koers van Bread.. Door een account aan te maken krijgt u toegang tot ons platform, waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen.

Wilt u hulp bij het opzetten van een account, dan kunt u een van onze medewerkers benaderen via telefoon of chat.

Grafiek Bread

Wat is Bread?

De Bread token is te gebruiken op het Bread platform. Bread biedt gebruikers een Bread Wallet in hun eigen app om cryptovaluta in op te slaan. De Bread Wallet is gratis te downloaden voor iOS of Android en is eenvoudig in te stellen. Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld tijdens het installatieproces. Na het downloaden van de app is er een mogelijkheid om een Bitcoin-portemonnee te importeren of te creëren. De eenvoudige gebruikersinterface heeft opties voor het verzenden en ontvangen van Bitcoins. De Bread Token biedt kortingen en aanvullende diensten bij het gebruik van de Bread Wallet. Het doel van Bread is om uiteindelijk een gedecentraliseerde bank te worden. Ze vergemakkelijken het verzenden en ontvangen van cryptovaluta. 

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Bread en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Om aan de slag te gaan met handelen maakt u eerst in enkele minuten een account aan. Vervolgens kunt u na verificatie van uw account een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester hebben wij de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u met ons platform in staat om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android. 

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om vragen te stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast hebben wij pagina’s met handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.