Menu Mijn account

Bytecoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00026
0.00%24H

ByteCoin kopen en verkopen doet u eenvoudig en veilig!

Wil u Bytecoin kopen of verkopen? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Bitcoin Meester bieden we een handelsplatform voor een brede selectie van cryptocurrencies en altijd de live ByteCoin koers. Hier kunt u BCN en andere munten op een veilige en gemakkelijke manier kopen en verkopen. Ons platform heeft een lage drempel, dus u hebt geen ervaring of kennis nodig over het verhandelen van cryptocurrencies en u kunt meteen beginnen. We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie om de handel te vergemakkelijken.

Let op! ByteCoin is niet meer te kopen in verband met het delisten van deze munt. De bezitters van deze munt hebben tot 20 januari om de munt te verkopen. Vervolgens tot juni 2020 om de munt te versturen naar een alternatieve wallet. Hierna zullen de wallets worden verwijderd.

Grafiek Bytecoin

Bytecoin kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Bytecoin is gebaseerd op de CryptoNote technologie en wilt de concurrentie aangaan met Monero, die ook op de CryptoNote technologie gebaseerd is. Door een nieuwe modulaire architectuur van de code zijn nieuwe aanpassingen en upgrades gemakkelijk door te voeren. Ook maakt dit het mogelijk voor derde om de code van ByteCoin zo aan te passen dat het makkelijker te integreren is binnen de wensen en vereisten van bedrijven. In totaal zullen er 184,47 miljard Bytecoins uitgegeven worden. Doordat de vraag naar deze munt steeds meer wordt en het aanbod geleidelijk aan beperkter wordt, zal de munt steeds meer waard worden.

Handelen in cryptocurrencies begint met een Bitcoin Meester account

Nu u gaat starten met handelen in ByteCoin en/of andere coins die wij aanbieden, is het van belang een account aan te maken. Hierdoor kunt u eenvoudig gebruik maken van uw BCN wallet, waar u de Bytecoin en andere valuta in beheert. Het aanmaken is erg simpel en u gegevens worden snel geverifieerd. Na het storten van een eurobedrag op uw account, via bijvoorbeeld iDeal, bent u klaar om de handelsmarkt op te gaan.
Wij wensen u veel succes!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.