Menu Mijn account

Cartesi

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15831105
2.25%24H

Cartesi (CTSI) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van CTSI. Cartesi is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt via iDEAL of Bancontact geld storten op uw account en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Cartesi

Wat is Cartesi?

Cartesi is een decentraal layer-2 infrastructuur dat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om een brug te slaan tussen het betalingssysteem Linux en de blockchain technologie. Dit is mogelijk doordat de ontwikkelaars verschillende dApps op het protocol kunnen bouwen. Het lost het probleem van schaalbaarheid en hoge blockchain snelheden op door een variant van optimistische roll-ups te implementeren.

 

Cartesi draait op het ERC-20 netwerk en de afkorting van deze native token is CTSI.

Handelen op Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daardoor geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt wordt deze snel geverifieerd en heeft u de mogelijkheid om snel te starten met handelen. 

 

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of onze blog met bijbehorende kennisbank.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Onze helpdesk helpt u graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-17:00 op 085 007 6000 of via helpdesk@bitcoinmeester.nl. Ook kunt u een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.