Menu Mijn account

Celer Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01752299
-5.35%24H

Celer Network (CELR) kopen met iDEAL

Celer Network is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt eenvoudig cryptovaluta aanschaffen na het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u door middel van een overschrijving via iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Celer Network

Wat is Celer Network?

Celer Network is een ‘layer 2’ platform. Een layer 2 platform maakt het mogelijk transacties uit te voeren buiten de eerste laag van de blockchain. Op deze manier ontzie je de ‘hoofd blockchain’ en wordt er ruimte gecreëerd om het aantal transacties op te schalen. Door de drukte op het blockchain netwerk van Ethereum zie je bijvoorbeeld dat de snelheid van de transacties omlaag gaan. Daarnaast gaan de kosten voor een transactie ook nog eens omhoog. Celer Network stelt iedereen in staat om snel schaalbare, gedecentraliseerde applicaties te bouwen, te bedienen en te gebruiken. Door de innovatie van het layer 2 platform wil Celer een oplossing bieden voor de schaalbaarheid van blockchains. De oprichters van het netwerk zijn ervan overtuigd dat het off-chain netwerk Celer de oplossing is voor de bestaande problemen.

Handelen via Bitcoin Meester

Bitcoin Meester geeft u de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel in cryptovaluta te handelen. Wij geven u de mogelijkheid om met iDEAL geld te storten en dit direct om te wisselen naar uw gewenste munt. Zodra u met de gestorte euro’s bijvoorbeeld CELR koopt, worden deze direct in uw wallet gestort. Wij hebben dit proces zo ingericht dat de verwerking automatisch verloopt en u niet eindeloos op uw coins hoeft te wachten. Wij stellen u met ons platform in staat om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden die u zoekt dan helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.