Menu Mijn account

Celo

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,60985210
-6.66%24H

Celo (CELO) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om CELO te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester! Wij zijn een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Grafiek Celo

Wat is Celo?

Celo is een platform dat werkt als een wereldwijd betalingsnetwerk en zich richt op mobiele gebruikers. Het heeft als doel om financiële activiteiten overal ter wereld voor iedereen toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen betalingen maken aan elk gewenst telefoonnummer, en hebben dus niet per se een bankrekening nodig.

 

Daarnaast ondersteunt Celo de ontwikkeling van decentralized applications (dapps). Dapps zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Voorbeelden van deze dapps zijn een applicatie waarmee men kan bijdragen aan het basisinkomen voor een gemeenschap, en een crowdfunding platform voor sociale doelen. De token van het platform heet CELO. Gebruikers kunnen hiermee onder andere betalen en stemmen op veranderingen aan het platform.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om CELO en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is simpel, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u alleen een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren door ons. Wij behandelen alle gegevens met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader eens door onze handleidingen of bekijk de veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Bitcoin Meester biedt ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog staat nog veel meer informatie over de vele andere cryptovaluta.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.