Menu Mijn account

Celsius

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,93733611
8.64%24H

Eenvoudig, veilig en snel Celsius Network kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u de Celsius Network token kopen, verkopen en bewaren in uw eigen Celsius wallet. Voor iedere munt die u kunt verhandelen op ons platform ontvangt u een eigen wallet. CEL token kunt u kopen met een eenvoudige betaalmethode zoals iDEAL of Bancontact. Een account aanmaken is slechts enkele minuten werk waarna u direct aan de slag kunt met het handelen in Celsius token.

Grafiek Celsius

Wat is Celsius (CEL)?

Celsius (CEL) is een digitaal platform voor bankieren en financiële diensten voor gebruikers van cryptocurrency en biedt een alles-in-één oplossing. Celsius werd gelanceerd in juni van 2018. Het native token van het Celsius platform is CEL. CEL token voert een verscheidenheid aan interne functies uit, waaronder het stimuleren van gebruikers uitbetalingen indien gebruikt als betalingsvaluta. Bij Bitcoin Meester kunt u de CEL token kopen en verkopen met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Wat maakt Celsius uniek?

Het celsius platform functioneert tegelijkertijd ook als een portemonnee via de CelPay-functie en host de eigen CEL-token dat gebruikers kunnen gebruiken om onder andere de uitbetalingswaarde te verhogen. Als een bedrijf met winstoogmerk verlaagt Celsius de winstmarges op rentebetalingen, waarbij nog steeds 80% aan de gebruikers zelf wordt terugbetaald. Het bedrijf verstrekt ook leningen aan institutionele entiteiten zoals hedgefondsen.

Wat is de CEL-token?

De oorspronkelijke token van het Celsius netwerk is CEL. De CEL-token vervult een aantal gebruikersgerelateerde functies en is vrij verhandelbaar buiten het platform, zodoende kunt u Celsius token kopen bij Bitcoin Meester. CEL heeft een maximale voorraad van 695.658.161 CEL tokens, waarvan 76% in omloop is en 24% is vergrendeld volgens een schema dat is vastgelegd in de technische literatuur van het project. CEL is ontstaan uit een ICO in mei 2018 en draait als een ERC20 token op het Ethereum netwerk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.