Menu Mijn account

ChainLink

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 28,5221323
9.36%24H

ChainLink (LINK) Kopen met Euro's

Bij Bitcoin Meester kunt u uw ChainLink kopen met Euro's. Uw munten betalen doet u eenvoudig met iDeal of Bancontact als veilige betaalmethode. Via ons platform kunt u, indien u een account heeft aangemaakt, 24 uur per dag handelen. Daarbij ontvangt u bij uw account direct een persoonlijke wallet voor alle munten die wij aanbieden. ChainLink koopt u bij ons eenvoudig en snel tegen de huidige LINK koers. 

Grafiek ChainLink

Over ChainLink (LINK)

Chainlink wordt beschreven als een veilige blockchain-middleware. Het heeft als doel om smart contracts te verbinden onderling allerlei blockchains. Dit willen ze bereiken door smart contracten toegang te geven tot off-chain bronnen zoals web API’s, traditionele banktransacties en data feeds. Ze richten zich dus op de connectiviteit tussen blockchains en off-chain applicaties.

Veiligheid voorop wanneer u ChainLink bij ons koopt en verkoopt

Het kopen en verkopen van Link coin is op Bitcoin Meester uiterst veilig en eenvoudig. Wij maken gebruik van SSL certificaat en houden voor uw gemak de coins op onze offline servers. Het is ook mogelijk uw ChainLink en andere valuta in uw eigen wallet te bewaren, de keuze is aan u. Verder kunt u de minimale transactiekosten van 2% verlagen met wel 1,75% door frequent op het platform te handelen. Hierdoor haalt u nog meer uit uw ChainLink en andere coins.

Maak een persoonlijk of zakelijk account aan

Naast Chainlink bieden we ruim 190 verschillende munten aan zoals bijvoorbeeld Stellar, XRP of Tezos. Wanneer u deze munten wil kopen heeft u een account nodig. U kunt kiezen wat voor soort account u aanmaakt en hoe vaak u met welke coin handelt. Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptocurrencies en experts. Wanneer u een account aanmaakt en deze is geverifieerd, heeft u de mogelijkheid meer dan €100,00 per week te storten. De verificatie is zo gebeurd en als u via iDeal stort, kunt u binnen enkele minuten al beginnen met handelen.

Vragen omtrent uw account of over Bitcoin Meester?

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de wereld die Cryptocurrency heet. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.