Menu Mijn account

ChainLink

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 6,57523352
-0.69%24H

ChainLink (LINK) Kopen met Euro's

Bij Bitcoin Meester kunt u uw ChainLink kopen met Euro's. Uw munten betalen doet u eenvoudig met iDeal of Bancontact als veilige betaalmethode. Via ons platform kunt u, indien u een account heeft aangemaakt, 24 uur per dag handelen. Daarbij ontvangt u bij uw account direct een persoonlijke wallet voor alle munten die wij aanbieden. ChainLink koopt u bij ons eenvoudig en snel tegen de huidige LINK koers. 

Grafiek ChainLink

Wat is ChainLink en de munt LINK?

Chainlink heeft als doel om gegevens uit de wereld te koppelen aan blockchains en smart contracts. Chainlink biedt een oplossing aan voor het verwerken van data door bedrijven.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op smart contracts. Dit zijn transacties die gedaan kunnen worden zonder dat er een derde partij bij moet komen om de transactie goed te keuren, zoals dat bij traditionele banken wordt gedaan. Er komt hier vaak wel nog het ophalen van data van bedrijven of een databank bij kijken. Chainlink heeft een oplossing ontwikkeld die het mogelijk maakt voor een blockchain om data van buiten het netwerk op te halen. Dit kan alleen als de eigenaar van de data daar toestemming voor heeft gegeven. De missie van Chainlink is om op deze manier de mogelijkheid te bieden data uit de echte wereld te halen zonder de betrouwbaarheid en veiligheid die blockchain biedt op te geven.

De LINK munt is de token die hoort bij het netwerk en wordt gebruikt om betalingen mee te doen. 

Wat is er interessant aan ChainLink kopen

Chainlink wordt op het moment van schrijven door steeds meer bedrijven gebruikt die gedecentraliseerde financiële diensten aanbieden. Zolang de markt groeit voor Chainlink zijn er ook steeds meer node operators nodig, node operators zijn mensen die een node op hun computer hebben geïnstalleerd. Deze mensen worden betaald met de LINK token en als er dus meer mensen nodig zijn, zal er ook meer vraag naar LINK zijn.

Veiligheid voorop wanneer u ChainLink bij ons koopt en verkoopt

Het kopen en verkopen van Link coin is op Bitcoin Meester uiterst veilig en eenvoudig. Wij maken gebruik van SSL certificaat en houden voor uw gemak de coins op onze offline servers. Het is ook mogelijk uw ChainLink en andere valuta in uw eigen wallet te bewaren, de keuze is aan u. Verder kunt u de minimale transactiekosten van 2% verlagen met wel 1,75% door frequent op het platform te handelen. Hierdoor haalt u nog meer uit uw ChainLink en andere coins.

Maak een persoonlijk of zakelijk account aan

Naast Chainlink bieden we ruim 190 verschillende munten aan zoals bijvoorbeeld Stellar, XRP of Tezos. Wanneer u deze munten wil kopen heeft u een account nodig. U kunt kiezen wat voor soort account u aanmaakt en hoe vaak u met welke coin handelt. Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptocurrencies en experts. Wanneer u een account aanmaakt en deze is geverifieerd, heeft u de mogelijkheid meer dan €100,00 per week te storten. De verificatie is zo gebeurd en als u via iDeal stort, kunt u binnen enkele minuten al beginnen met handelen.

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt en als deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen.

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.