Menu Mijn account

Chiliz

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,11272892
-3.32%24H

Chiliz (CHZ) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Chiliz. CHZ is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacteren via telefoon of chat.

 

Grafiek Chiliz

Wat is Chiliz?

Chiliz is een cryptovaluta die sportfans in staat stelt unieke ervaringen met hun favoriete teams te hebben. De CHZ-token kan worden gebruikt als digitale valuta voor sport- en entertainment platforms. Het voedt ’s werelds eerste schaalbare, tokenized stemplatform, Socios.com. Op het Socios platform kunnen fans stemrechten kopen, verhandelen en uitoefenen bij hun favoriete sportteams. Op deze manier zijn fans niet langer passieve toeschouwers en worden ze actieve deelnemers van de club.

Socios.com

Chiliz heeft het Socios.com-platform voor de betrokkenheid van sportfans ontwikkeld en gebouwd op de Chiliz-blockchain. Socios.com gebruikt CHZ-tokens als exclusieve on-platform valuta. Socios.com geeft sport en e-sport fans de mogelijkheid om hun favoriete teams, games, competities en evenementen te volgen.

Verscheidene grote sportorganisaties werken samen met Chiliz om Fan Tokens op Socios.com te lanceren, waaronder FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, AS Roma, Atlético de Madrid, Galatasaray en Trabzonspor.

Chiliz kopen met Bitcoin Meester

Koop en verkoop Chiliz met Bitcoin Meester. Net als meer dan 200 andere cryptovaluta, zal het kopen en verkopen van CHZ-tokens snel en gemakkelijk gaan met Bitcoin Meester. Ons platform is veilig en gebruiksvriendelijk. U kunt met een account handelen via onze website of app voor iOS en Android.

Voor elke aankoop van cryptovaluta betaalt u transactiekosten. Onze calculator laat in realtime zien wat de kosten zijn zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dit is de transparante manier waarop Bitcoin Meester werkt. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u frequenter handelt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene coin voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u geïnteresseerd in andere cryptovaluta lees dan ons blog of de begrippenlijst op de kennisbank. Heeft u verder hulp nodig? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email en zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.