Menu Mijn account

Chromia

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,24132668
-6.65%24H

Chromia - CHR eenvoudig kopen en verkopen

Chromia (door ChromaWay) is een nieuw blockchain-platform voor gedecentraliseerde applicaties, bedacht als reactie op de tekortkomingen van bestaande platforms en ontworpen om een nieuwe generatie dapps in staat te stellen verder te schalen dan momenteel mogelijk is. Chromia is zowel een blockchain als een relationele database. Dit betekent dat gedecentraliseerde applicaties (dapps) kunnen worden geschreven op een manier die bekend is bij ontwikkelaars over de hele wereld, of ze nu werken aan grote bedrijfstoepassingen, games of kleinere projecten.

Grafiek Chromia

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.