Menu Mijn account

Chromia

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14706882
-3.61%24H

Chromia (CHR) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Chromia. Koop uw Chromia bij Bitcoin Meester, betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de Chromia in een eigen wallet bewaren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Chromia

Wat is Chromia?

Chromia is een blockchain waarbij iedereen aan de ontwikkeling van de code kan werken. De blockchain is ontworpen om het bouwen van gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Dit zijn applicaties die niet van een enkele partij afhankelijk zijn om te werken. Hierdoor is er minder risico op crashes en is de privacy van de gebruikers beter geregeld.

Chromia werk met het idee van side chains, waar de applicaties draaien. Alleen het broodnodige wordt gedeeld met de hoofdblockchain om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Dit ontwerp maakt het makkelijker om veel meer applicaties op de blockchain te bouwen, doordat niet alle informatie gedeeld hoeft te worden over alle onderdelen van de blockchain.

Daarnaast kunnen ontwikkelaars van applicaties door de verschillende side chains zelf kiezen voor bijvoorbeeld de betalingsmethode. Zo zou de ene applicatie directe betalingen in CHR kunnen vragen, en de andere applicatie dat de CHR uitgeleend wordt en later teruggeven wordt. 

 

Chromia heeft het voor ontwikkelaars erg makkelijk gemaakt om de blockchain te gebruiken door een heel bekende programmeertaal na te bootsen. Er zijn daarom al veel applicaties gebouwd op Chromia. Zo zijn er overheidsdiensten, spelletjes, maar ook handelsplatformen op ontwikkelend.

CHR is de token die bij de blockchain hoort en wordt gebruikt voor alle betalingen voor de applicaties die op Chromia draaien.

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000. Daarnaast kunt u een chat starten of een e-mail sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.