Menu Mijn account

Cindicator

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00552228
7.82%24H

Cindicator (CND) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u beginnen met handelen in CND? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester. Wij bieden meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Grafiek Cindicator

Wat is Cindicator?

Cindicator is een platform dat functies aanbiedt om financiële analyses uit te voeren en assets te beheren. Het combineert hiervoor market analyses en machine learning. Met machine learning gebruiken computers bepaalde regels die zichzelf verbeteren door ervaring en data te gebruiken. Het Cindicator team noemt dit model Hybrid Intelligence. Hier dragen namelijk zowel mensen als machines aan bij. Met advies van mensen en kunstmatige intelligentie wil Cindicator investeerders van zowel traditionele als cryptomarkten ondersteunen. De token van Cindicator heet CND. Bezitters hiervan hebben toegang tot meer ingewikkelde diensten. Welke diensten gebruikt kunnen worden hangt af van de hoeveelheid CND in hun bezit. Bezitters van CND betalen kosten die afhangen van het succes van de analyse van Cindicator. 

Handelen via Bitcoin Meester

CND kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk via iDEAL. Het bedrag is binnen enkele minuten beschikbaar. Als u CND koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet.  U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u CND of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan via mail helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000. U kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.