Menu Mijn account

Cindicator

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01573577
2.02%24H

Op het juiste moment Cindicator coin kopen en verkopen

Om de beste prijs uit uw CND te halen, is het van belang dat u op de hoogte bent van de accurate koers en trend. Deze kunt u eenvoudig zien op Bitcoin Meester. Hierdoor is het juiste moment kiezen voor de koop en verkoop van Cindicator coin en andere valuta een stuk makkelijker. In onze grafieken kunt u zien wat Cindicator de afgelopen maanden én de afgelopen vierentwintig uur heeft gedaan. Daarbij zijn de weergegeven prijzen inclusief de kosten voor de veilige transacties. U krijgt dus wat u ziet. Verder hebben wij een snelle uitbetaal mogelijkheid, zodat u ook snel de beschikking heeft over uw verdiende geld.

Grafiek Cindicator

Cindicator (CND) kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Cindicator is een project dat zichzelf wil opstellen als een centraal punt voor besluitvorming en activabeheer. Cindicator werkt met voorspellende anayses, algoritmes en marktindicatoren. Door de Hybrid Intelligence, wat een combinatie is van menselijk en kunstmatige intelligentie, wil Cindicator de traditionele en crypto financiële marktanalyses ondersteunen. 

Het begint met een account op Bitcoin Meester

Zodra u een persoonlijke of zakelijke account heeft aangemaakt, kan deze snel geverifieerd worden. Om de mogelijkheid te hebben meer dan €100,- per week op uw account te zetten, dient deze gecheckt te worden. Doordeweeks kunnen wij dit binnen het uur doen. Wanneer u gebruik maakt van iDeal, staat het door u gekozen euro bedrag ook nog eens binnen enkele minuten op uw account. Vanaf dat moment kunt u gaan handelen in CND coin en andere valuta. Al uw gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld middels de AVG-richtlijnen. Behalve Cindicator hebben we nog ruim 200 andere munten zoals Tezos, Chainlink of XRP.

Heeft u vragen?

Om het handelen in Cryptocurrencies en het gebruik van ons platform zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een een FAQ pagina en handleiding opgesteld. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Bitcoin Meester middels mail, telefoon of chat.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.