Menu Mijn account

Civic

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09918729
0.15%24H

Civic (CVC) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Civic kopen en verkopen. Hieronder ziet u de actuele prijs en de huidige koers van Civic. Met een account krijgt u toegang tot ons platform, waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account, dan kunt u een van onze medewerkers benaderen via telefoon, chat of mail.

Grafiek Civic

Wat is Civic?

Civic is een dienstverlening voor privacy. Personen en bedrijven krijgen tools om hun persoonlijke informatie te beheren en beschermen. Het platform heeft als doel om te veranderen hoe we omgaan met het verifiëren van identiteit. Gebruikers krijgen meer controle over hun persoonlijke gegevens en krijgen toegang tot verschillende diensten zonder daarbij teveel persoonlijke informatie te hoeven delen. De token van Civic (CVC) kan gebruikt worden voor transacties tussen gebruikers, bijvoorbeeld klanten en dienstverleners.

Civic maakt gebruik van de blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie opslaat in een digitale vorm. De blockchain speelt een cruciale rol bij cryptovaluta om transacties veilig en decentraal te houden. Om identiteiten te verifiëren gebruikt Civic distributed ledger technology (DLT). Dit is een technologie en protocol waarmee tegelijkertijd valideren, updaten en toegang geven tot gegevens mogelijk is over een netwerk. Gegevens over de gebruiker worden na autorisatie spaarzaam gedeeld met partners van Civic.

Gebruikers kunnen al hun gevoelige data opslaan op hun mobiel. Dit kunnen ze delen met een biometrische handtekening (bijvoorbeeld een vingerafdruk) in de Civic app.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Daarna kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt CVC en andere munten handelen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor zowel beginnende handelaren in cryptovaluta als experts. Als u een account aanmaakt en deze geverifieerd is, kunt u meteen beginnen met handelen. Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.