Menu Mijn account

Civic

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,36757708
-5.09%24H

Civic Coin kopen of verkopen

Handelen op ons platform is gegarandeerd veilig en u wij betalen snel uit. Dit zijn maar twee van de redenen waarom men kiest voor Bitcoin Meester. Wij zijn verder transparant in onze kosten, zodat u zeker weet voor welke prijs u CVC koopt en verkoopt. Ook is ons platform laagdrempelig en daarmee voor iedere soort handelaar in Cryptocurrencies geschikt. Wij gaan uiterst nauwkeurig met uw gegevens om en gaan te werk volgens de AVG-richtlijnen. Benieuwd wat u op Bitcoin Meester kunt bereiken? Maak een account aan en begin vandaag nog!

Grafiek Civic

Civic kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Civic is een dienstverlening voor privacy. Identiteitsfraude en identiteitsdiefstal is een groot probleem, waarvan we zien dat dit blijft toenemen. We laten online veel sporen achter en er is genoeg malware in omloop om gevoelige documenten en informatie te stelen. De doelstelling van Civic is om de vertrouwde derde partij te worden voor het beveiligen en verifiëren van jouw identiteit zonder gebruik te maken van wachtwoorden of andere ingewikkelde procedures, maar door het combineren van de blockchain, smart contracts, biometrie en web- en mobiele applicatie technologie. Dit alles zit verpakt in een online en decentraal platform.

Een account aanmaken kan persoonlijk of zakelijk

U bent vrij om te kiezen wat voor soort account u aanmaakt. Ook of u deze wilt laten verifiëren en daarmee de wekelijkse limiet van €100,- kunt verhogen naar onbeperkt op uw account storten. Wanneer u gebruik maakt van iDeal, kunt u al binnen elke minuten aan de slag met het door u gekozen eurobedrag en hier Civic coin of andere valuta voor kopen. Op Bitcoin Meester is het mogelijk de ene cryptocurrency inzetten om een ​​andere Cryptocurrency te kopen. Zo heeft u minder transacitekosten en kunt u ook sneller handelen. Behalve Civic coin bieden we nog ruim 190 andere munten aan zoals bijvoorbeeld Chainlink, Stellar of Tezos. Deze munten zijn allemaal te koop op ons platform, zowel via onze website als onze apps!

Vragen over Bitcoin Meester of uw account?

Wij staan klaar om vragen te beantwoorden. Op onze FAQ pagina kunt u al het een en ander lezen omtrent uw account en wat Bitcoin Meester inhoudt. Ook hebben wij handleidingen voor u opgesteld die de weg vergemakkelijken. Heeft u liever direct contact met een van onze medewerkers? Dat kan ook per telefoon, mail of chat, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.