Menu Mijn account

Compound

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 42,0050631
-4.90%24H

Compound (COMP) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Compound is één van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Compound kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt.

Grafiek Compound

Wat is Compound en de token COMP?

Compound is een platform waar gebruikers cryptovaluta kunnen lenen en uitlenen. 

Een uitlener verdient op deze manier rente en de lener kan gebruik maken van de uitgeleende cryptovaluta. Een lener kan op deze manier bijvoorbeeld een token gebruiken om stemrecht voor een bepaald platform te krijgen, of bijvoorbeeld om deze cryptovaluta weer door te verkopen in de hoop dat de waarde daalt.

In ruil voor het uitlenen van een cryptovaluta krijgen de uitleners cTokens op hun account gestort. cTokens zelf kunnen niet uitbetaald worden en dit wordt dus gedaan via de COMP token. De uitbetaling wordt gedaan op basis van het aantal cTokens dat een uitlener heeft en een bepaald rentepercentage. Dit rentepercentage wordt bepaald op basis van de hoeveelheid (het volume) waarin gehandeld wordt voor een bepaalde cryptovaluta. 

De COMP token kan ook weer gebruikt worden om stemrecht uit te oefenen over de toekomst van het platform.

Snelle manier om Compound te kopen of te verkopen

Wanneer u Compound wilt kopen of verkopen op een snelle en eenvoudige manier, dan zit u goed bij Bitcoin Meester. U kunt Compound kopen via iDeal of Bancontact met euro's. U hoeft dus niet eerst BTC, XRP, ETH of een andere munt te kopen en deze vervolgens om te wisselen. Binnen enkele minuten heeft u een account aangemaakt en uw eerste Compound tokens gekocht! Wij kopen onze munten in bij verschillende internationale beurzen. Over de voorraad hoeft u zich dus geen zorgen te maken; wij zorgen dat er altijd voldoende beschikbaar is. Ook het verkopen kan instant, u hoeft dus alleen maar zelf te besluiten op welke prijs u de munten weer wilt verkopen. 

Handelen via Bitcoin Meester en verdere vragen

Bent u er klaar voor om te starten met het kopen van Compound tokens? Maak dan snel een account aan op onze website. Ons platform heeft een lage drempel, en wij helpen u graag op weg met verhandelen van cryptovaluta. We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie om de handel te vergemakkelijken. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG richtlijnen en dat de prijzen die u ziet inclusief de transactiekosten zijn. Wilt u verder nog iets weten over handelen, ons platform of over de verschillende munten? Kijk dan ook eens bij de FAQ of blader door ons blog.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.