Menu Mijn account

Compound

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 265,542877
-1.90%24H

Eenvoudig en snel Compound kopen en verkopen?

Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bij Bitcoin Meester kunt u Compound tokens kopen en verkopen met euro's en betalen via iDeal. 
Compound (COMP) is een ERC-20 token die de community governance van het Compound-protocol aanstuurt. COMP-tokenhouders en hun afgevaardigden debatteren, stellen voor en stemmen over wijzigingen in het protocol. Door COMP direct in de handen van gebruikers en applicaties te leggen, zal een steeds groter ecosysteem het protocol kunnen upgraden en zal het worden gestimuleerd om het protocol gezamenlijk met goed bestuur naar de toekomst te sturen.

Grafiek Compound

Snelle manier om Compound te kopen of te verkopen

Wanneer u Compound wilt kopen of verkopen op een snelle en eenvoudige manier, dan zit u bij ons goed. U kunt Compound kopen via iDeal of Bancontact met euro's. U hoeft dus niet eerst BTC, XRP, ETH of een andere munt te kopen en deze vervolgens om te wisselen. Binnen enkele minuten heeft u een account aangemaakt en uw eerste Compound tokens gekocht! Wij kopen onze munten in bij verschillende internationale beurzen. Over de voorraad hoeft u zich dus geen zorgen te maken; wij zorgen dat er altijd voldoende beschikbaar is. Ook het verkopen kan instant, u hoeft dus alleen maar zelf te besluiten op welke prijs u de munten weer wilt verkopen. 

Heeft u vragen?

Bent u er klaar voor om te starten met het kopen van Compound tokens? Maak dan snel een account aan op onze website. Waneer u er niet helemaal uit weet te komen, dan kunt u door onze FAQ bladeren of onze handleidingen bekijken. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord over het kopen en verkopen van Compound via iDEAL. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.