Menu Mijn account

Cosmos

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 27,6476816
-3.87%24H

Cosmos kopen tegen de huidige ATOM koers!

Bij Bitcoin Meester kunt u Cosmos (ATOM) kopen met een Euro pair en betalen met iDeal of Bancontact. Ons platform biedt altijd de huidige live koers van de Cosmos (ATOM). Cosmos is een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains, elk aangedreven door BFT-consensusalgoritmen zoals Tendermint-consensus. Met andere woorden, Cosmos is een ecosysteem van blockchains die kunnen opschalen en met elkaar kunnen samenwerken. Vóór Cosmos zaten blockchains stil en konden ze niet met elkaar communiceren. Ze waren moeilijk om te bouwen en konden slechts een zeer beperkt aantal transacties per seconde verwerken. Cosmos lost deze problemen op met een vernieuwende technische visie.

Grafiek Cosmos

Cosmos kopen en verkopen voor de beste prijs

U wilt handelen in Cosmos coin of andere Cryptocurrencies en bent benieuwd naar Bitcoin Meester. Dan is het goed om te weten dat ons platform helpt bij het bepalen van de beste prijs voor de door ons aangegeven coins. Deze wordt vastgesteld aan de hand van een gemiddelde van meerdere internationale exchanges en de handel in ons eigen platform. Op onze coin pagina is te zien wat de Cosmos coin afgelopen maanden gedaan heeft. Ook ziet u eenvoudig in een percentage uitgedrukt hoe deze coin er de afgelopen vierentwintig uur voor staat.

Vandaag nog beginnen met handelen door een account aan te maken

Bitcoin Meester werkt snel en veilig. Uw account en rekening kunnen binnen een dag zijn geverifieerd, waardoor u direct Cosmos coin en andere valuta onbeperkt kunt kopen en verkopen. Betaling via iDeal is hier de sleutel. Bent u op zoek naar een andere munt? Wij bieden 190 verschillende munten aan waaronder Hedera Hashgraph, Tezos of bijvoorbeeld Chainlink. Weest u gerust om uw gegevens: deze behandelen wij volgens de AVG-richtlijnen. Zodra u euro’s op uw account hebt gestort, bent u klaar om de Cryptocurrency markt op te gaan en te gaan investeren in uw toekomst!

Vragen omtrent Bitcoin Meester

Wij zijn zo vrij geweest een FAQ pagina en handleidingen voor u op te stellen. Hiermee kunt u eenvoudig aan de slag met uw account. Toch vragen? Dan staan wij klaar deze te beantwoorden via mail, chat of telefoon. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.