Menu Mijn account

Cosmos

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 11,1364874
-6.62%24H

Cosmos kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u Cosmos (ATOM) kopen met euro’s en betalen met iDEAL of Bancontact. Ons platform biedt altijd de huidige koers van de Cosmos (ATOM). Bitcoin Meester werkt snel en veilig. Uw account en rekening kunnen binnen een dag of sneller zijn geverifieerd, waardoor u direct ATOM en andere valuta onbeperkt kunt kopen en verkopen.

Grafiek Cosmos

Wat is Cosmos (ATOM)?

Cosmos richt zich erop om verschillende blockchains aan elkaar te koppelen. Cosmos noemt zichzelf het meest aanpasbare, schaalbare en krachtige platform van verbonden blockchains. Het platform noemt zichzelf ook “The Internet of Blockchains”. Cosmos richt zich op het organiseren van een systeem waarbij data en tokens tussen meerdere blockchains gedeeld kunnen worden, zonder dat er een partij tussen zit. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen blockchain op te zetten via het platform.

Wat doet ATOM?

De ATOM token die hoort bij het Cosmos platform wordt gebruikt om het netwerk te onderhouden. De nodes, onderdelen van de blockchain waar de meeste ATOM tokens staan, worden gebruikt om transacties te valideren en te verwerken. Cosmos beloont deze node-operators weer met extra ATOM tokens voor het in stand houden van het netwerk. Cosmos heeft al veel partners kunnen aantrekken en zou in waarde kunnen toenemen als er nog meer ontwikkelaars hun platform gaan gebruiken, of als er meer blockchains aangesloten worden.

Snelle manier om ATOM te kopen of te verkopen

Wanneer u Cosmos (ATOM) wilt kopen of verkopen op een snelle en eenvoudige manier, dan zit u bij ons goed. U kunt Cosmos kopen via iDEAL of Bancontact met euro's. U hoeft dus niet eerst BTC, XRP, ETH of een andere munt te kopen en deze vervolgens om te wisselen. Dit kan echter wel, en als u een dergelijke token heeft kunt u ook direct handelen. U hoeft dus niet twee keer de transactiekosten af te rekenen!

Komt u er niet uit?

Bekijk ook ons blog over Cosmos. Hier leggen we het platform in nog meer detail uit. Verder kunt u onze FAQ bekijken of onze handleidingen doornemen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.