Menu Mijn account

COTI

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,41817544
-4.29%24H

COTI kopen en verkopen via iDeal of Bancontact

Coti, oftewel Currency Of The Internet, is een platform wat het mogelijk maakt voor organisaties om hun eigen betalingsoplossing te maken en geld te ‘digitaliseren’.
Het biedt een alternatief waarmee gebruikers geld en tijd te besparen in vergelijking tot de huidige betalingsoplossingen.

Wij ondersteunen alleen de ERC20 token van COTI

Grafiek COTI

Veilig en snel kopen en verkopen van  Coti

Coti is één van de coins die door Bitcoin Meester wordt aangeboden. Deze koopt en verkoopt u eenvoudig via ons platform. Ook kunt u de koers van Coti in de gaten houden via onze overzichtelijke pagina.
Heeft u een vaste prijs in gedachte voor een coin? Dan kunt u deze ook vast laten zetten op uw account. Vervolgens worden de trades door het platform gemaakt. Dit alles middels een veilige SSL gecertificeerde server. U kunt er daarbij voor kiezen uw coins op onze COTI wallet te laten staan of deze naar uw persoonlijke wallet over te hevelen. 

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform wat geschikt is voor elke soort niveau trader. Of u nu net begint met handelen in Cryptocurrencies of al jaren bekend bent op de markt. Wij maken het u gemakkelijk door al het handelen vanuit één account te regelen. Deze is in een mum van tijd aangemaakt en wanneer u middels iDeal verifieert, kunt u vandaag nog aan de slag. Als u met meer dan €100 per week wilt handelen, dient u account ook een check te ondergaan. Deze kunnen wij veelal binnen het uur uitvoeren. Coti kopen en verkopen wordt zo wel heel eenvoudig!

Meer weten over Bitcoin Meester?

Wanneer u een kijkje neemt op onze FAQ pagina en in onze handleiding, krijgt u een goed idee van wat handelen op ons platform inhoudt. Natuurlijk kunt ook direct contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.