Menu Mijn account

COTI

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09279951
-3.11%24H

Wij ondersteunen alleen de ERC20 token van COTI

COTI (COTI) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van COTI. COTI is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek COTI

Wat is COTI?

Coti, oftewel Currency Of The Internet, is een platform wat het mogelijk maakt voor organisaties om hun eigen betalingsoplossing te maken. Het wil een decentraal netwerk creëren om betalingen op de blockchain mogelijk te maken. Het biedt een alternatief waarmee gebruikers geld en tijd te besparen in vergelijking met de huidige betalingsoplossingen. Organisaties kunnen het platform COTI gebruiken om eigen betaaloplossingen te bouwen voor bijvoorbeeld een webshop.

Wat zijn de voordelen van dit platform?

Traditionele betalingssystemen kosten de klant en winkelier op jaarbasis heel veel geld. Daarom geeft COTI de mogelijkheid om decentraal betalingsoplossingen te creëren. Decentraal betekent in dit geval dat een betaling plaatsvindt zonder tussenkomst van een derde partij, waardoor het afhandelen van een transactie goedkoper is voor de klant en de winkelier. 

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform. Geschikt voor een beginner of de doorgewinterde handelaar. Wij maken het u gemakkelijk door al het handelen vanuit één account te regelen. Een account is in enkele minuten aangemaakt. Vervolgens zullen wij uw account zo snel mogelijk verifiëren. Veiligheid en transparantie heeft bij ons prioriteit. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG-richtlijnen en dat de prijzen die u ziet inclusief de transactiekosten zijn.

Meer weten?

Wanneer u een kijkje neemt op onze FAQ pagina en in onze handleiding, krijgt u een goed idee van wat handelen op ons platform inhoudt. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.