Menu Mijn account

Cronos

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12378227
-1.44%24H

Eenvoudig en snel Cronos kopen 

CRO is een van de twee coins die wordt aangeboden door Crypto.com. CRO is de token van de Crypto.com Chain waarmee gebruikers van het netwerk cryptocurrency-betalingen kunnen doen aan wereldwijd beschikbare verkopers. U kunt Cronos eenvoudig kopen via Bitcoin Meester, u kunt al uw munten hier rechtstreeks aankopen met een euro paar of omwisselen tegen uw andere munten. 

Grafiek Cronos

Wat is CRO?

Crypto.com Chain is weer een ander project dat is gelanceerd door het in Hongkong gevestigde bedrijf Crypto.com voor betalingen en cryptocurrency-platform (ook bekend als "CRO Protocol Labs"). De Chain heeft zijn eigen Crypto.com Chain (CRO) -token waarmee de gebruikers cryptocurrency-betalingen kunnen doen aan zoveel mogelijk wereldwijd beschikbare verkopers. Dit moet worden gedaan door van de CRO een intermediaire valuta te maken waarmee cryptocurrencies tegen veel lagere kosten kunnen worden omgezet in hun fiat-tegenhangers. Hiermee hoopt het Crypto.com-team de wereldwijde ambitie van het token te combineren met de adoptie-ondersteuning geïnspireerd op praktijkcases.

Hoe start ik met het kopen van CRO bij Bitcoin Meester?

Voordat u de gewenste munten aan kunt kopen dient u in het bezit te zijn van een Bitcoin Meester account. Deze kunt u binnen enkele minuten aanmaken via de registratieknop rechtsbovenin. Hierbij vragen wij u om een aantal persoonljike gegevens en sturen wij u een registratielink toe. Vervolgens kunt u aan de slag met het kopen en verkopen van CRO - Crypto.com Coin. Is dit niet de munt die u zoekt? Gekukkig bieden we ruim 190 verschillende munten aan, wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, Ethereum of bijvoorbeeld ChainLink? Al deze munten koopt u rechtstreeks met euro's bij Bitcoin Meester! Heeft u ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk, onze medewerkers zijn beschikbaar via chat, telefoon of via e-mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.