Menu Mijn account

Crown

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12400
-9.01%24H

Crown coins kopen met Euro's en betalen met iDeal of Bancontact!

Crown coin kopen en verkopen, dat kan eenvoudig en snel met Bitcoin Meester. Het is zelfs mogelijk een bepaalde prijs op uw account vast te zetten per coin, zodat het platform het werk voor u kan doen. Wij houden daarbij transparante prijzen aan, zodat u meteen weet wat elke Crown coin (CRW) en andere valuta u opleveren.

 

Grafiek Crown

Wat is Crown?

Crown is een community project dat zelfsturend en democratisch is. Het staat voor gratis en volledige toegang tot internet d.m.v. blockchaintechnologie. Het nodigt mensen uit om te leren over de cryptowereld en om nieuwe (economische) applicaties te maken op het Crown platform. De community kan voorstellen op het platform indienen, waarna er door de gehele community een stemming plaatsvindt; ja of nee.

Een account aanmaken met Bitcoin Meester

Een account is simpel en snel aangemaakt Ons laagdrempelig platform biedt voor elke soort Cryptocurrency handelaar de mogelijkheid op een eenvoudige manier in te spelen op de markt. Het kopen en verkopen van Crown coin kunt u beheren in uw eigen wallet of u kunt de coins op onze offline server laten staan. Het is tevens mogelijk de ene soort cryptocurrency inzetten om een ​​andere cryptocurrency te kopen. Zo kunt u snel handelen en heeft u geen last van onnodige wisselkoersen. Wanneer u vandaag nog een persoonlijke of zakelijke account aanmaakt, kunt u vandaag nog beginnen met handelen in CRW en andere coins. Indien u gebruik maakt van iDeal kan uw rekening binnen enkele minuten geverifieerd worden en kunt u bepalen welk eurobedrag u op uw account zet. Om meer dan €100,- per week te kunnen storten, is het ook noodzakelijk uw identiteit te verifiëren. Dit is doorgaans (op een doordeweekse dag)binnen het uur voldaan. Bent u klaar om met Bitcoin Meester te starten? Wij wensen u veel handelsucces!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.