Menu Mijn account

Curve

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,41744703
-2.79%24H

Curve (CRV) kopen met iDEAL

Curve is een decentralized exchange liquiditieitsprotocol wat draait op Ethereum, ontworpen voor een efficiënte vorm van stablecoin-handel. Curve werd gelanceerd in januari 2020 en stelt haar gebruikers in staat om te handelen tussen stablecoins met een algoritme met lage kosten, speciaal ontworpen voor stablecoins en het verdienen van rewards. CRV dient als een governance-token op het Curve-platform. CRV kopen doet u bij Bitcoin Meester eenvoudig en snel met euro’s via iDEAL.

Grafiek Curve

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.