Menu Mijn account

Curve DAO Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,00565371
0.64%24H

Curve DAO Token (CRV) kopen met iDEAL

Bitcoin Meester is hét platform om up to date te blijven van Curve en meer dan 200 andere cryptovaluta. U kunt geld storten op uw account via Bancontact of iDEAL en beheert makkelijk uw eigen wallet. De huidige koers van Curve kunt u volgen via Bitcoin Meester. Dit kan via de website of app voor iOS en Android. Zo heeft u een eerlijk en transparant overzicht!

Grafiek Curve DAO Token

Wat is Curve?

Curve is een gedecentraliseerde exchange waar u met stablecoins kan handelen. Stablecoins zijn cryptovaluta met een zeer stabiele waarde, zoals DAI en USDT. Het platform lijkt op dat van Pancakeswap en Uniswap. Het grote verschil zit hem in het feit dat u bij Curve alleen stablecoins kan toevoegen aan de liquiditeitspool.

Hoe werkt het

Het Curve platform maakt gebruik van automated market makers (AMM). Bij een AMM is er geen koper én verkoper nodig (via een orderboek). Een koper handelt direct door gebruik te maken van een liquiditeitspool. Een liquiditeits pool is een soort verzameling van verschillende munten. Door gebruik te maken van deze pools is er op het moment van (ver)kopen van een munt niet direct een (ver)koper nodig, omdat de munt dan al in de pool staat of aan de pool verkocht kan worden. De munten die in deze liquiditeitspools zitten worden door eigenaren van munten in de pool gestort. In het geval van Curve zijn dit zogenaamde Curve pools. Een gebruiker kan liquiditeit aan een pool toevoegen door een stablecoin als DAI of USDT te investeren. Stablecoins zijn munten die proberen een zo gelijk mogelijke waarde ten opzichte van een andere munt te houden, USDT bijvoorbeeld tegen de dollar. De eigenaren die deze stablecoins storten krijgen hier weer een bepaalde winst over, uitgekeerd in CRV coins. De hoogte hangt hierbij af van het rendement. De CRV token kan ook worden gebruikt om te stemmen over de toekomst van CRV. Hierbij geldt dat hoe langer iemand coins stort in een liquiditeitspool hoe zwaarder de stem weegt.

Handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000. Mailen kan ook naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of gebruik de chatfunctie op onze website!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.