Menu Mijn account

CyberMiles

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01027
-3.02%24H

Cybermiles kopen met iDeal of Bancontact

CyberMiles wilt de e-commerce volledig gaan decentraliseren. Er is ambitie om eBay en Amazon weg te concurreren, zodat het weer een markt wordt waar mensen onderling handelen zonder de tussenkomst van grote partijen. De ICO was dan ook erg succesvol. Voor hun eigen blockchain hebben ze smart contract templates gemaakt waarmee handelsbedrijven gemakkelijk goederen of diensten kunnen uitwisselen met andere partijen. Deze uitwisseling is sneller en goedkoper dan wanneer dit via een bank gebeurt, zeker bij internationale handel. CyberMiles maakt het mogelijk om 10.000 transacties per seconde te verwerken. Daarbij kan de blockchain de identiteit van gebruiker van gebruikers en de daarbij horende kredietwaardigheid opslaan.

Grafiek CyberMiles

Koop CyberMiles voor de all-in prijs

Bitcoin Meester werkt met transparante prijzen, waardoor u bij elke koop en verkoop zeker weet dat u achteraf geen bijkomende kosten hoeft te verwachten. De prijzen van CyberMiles en andere valuta zijn duidelijk op onze coin pagina weergegeven en per coin kunt u de trend van afgelopen maanden én afgelopen 24 uur in 1 oogopslag bekijken. De transactiekosten die gemaakt worden om elke trade veilig te laten verlopen liggen rond de 2%. Voor handelaren die frequent op ons platform kopen en verkopen, is er een korting die deze naar 1,75% kan brengen. Zo haalt u nog meer uit u CMT coin!

Ook de mogelijkheid om de ene Cryptocurrencies te gebruiken om de andere te kopen, zorgt voor lagere (wisselkoers)kosten. Handelen op Bitcoin Meester levert u dus zeker voordeel op.

 

Maak een zakelijk of persoonlijk account aan

Met een account heeft u de mogelijkheid CyberMiles en de andere weergegeven coins op Bitcoin Meester te verhandelen en snel uitbetaald te worden. Zeker wanneer u gebruik maakt van iDeal. Dit maakt het verifiëren van uw bankaccount eenvoudiger en sneller. Wij zorgen dat al uw gegevens behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. Start daarom vandaag nog met handelen in Cybermiles of andere munten!

Vragen over CyberMiles of uw account?

Deze en andere vragen kunt u terug vinden op onze FAQ pagina. Ook hebben wij een handleiding opgesteld. Direct contact opnemen met Bitcoin Meester kan via mail, chat en telefoon. Wij wensen u veel handelsucces!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.