Menu Mijn account

Dai

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,95192058
-0.56%24H

Dai (DAI) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Dai te kopen met euro’s en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL.

Let op! Dai (DAI) is een stablecoin. Stablecoins zijn cryptocurrencies die hun marktwaarde proberen te koppelen aan die van de US Dollar.

Grafiek Dai

Wat is Dai?

De DAI munt is een stablecoin. De waarde van 1 DAI munt zal altijd rond de 1 dollar zijn. De DAI munt is te vergelijken met projecten als Tether en USDC. De munt is gebouwd op de Ethereum-blockchain en heeft geen centrale autoriteit. Oftewel, u bezit dollars zonder dat er een bank tussen zit! Het equivalent van 1 Amerikaanse dollar wordt gehandhaafd via automatische prijsmechanismen die ingebouwd zijn in zogenoemde smart contracts. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of alle voorwaarden juist zijn. Als dit klopt, dan wordt de transactie uitgevoerd. Zodra 1 DAI meer dan $1 waard is, werken de smart contract mechanismen de prijs omlaag. Andersom, wanneer 1 DAI minder dan $1 waard is, werken de smart contract de prijs omhoog. 

Wat zijn de voordelen van Dai?

Stablecoins zijn voor handelaren interessant om de waarde van de cryptovaluta in het bezit stabiel te houden. Wanneer een eigenaar van 1 Bitcoin bang is voor een plotselinge waardedaling kan ervoor gekozen worden tijdelijk Bitcoin in DAI om te zetten. De waarde van DAI is immers stabiel. Een ander voordeel van DAI is dat het vertraging en transactiekosten op de cryptomarkt kan verminderen. Cryptovaluta in uw bezit hoeft namelijk niet eerst omgezet te worden in euro’s, maar kan door het gebruik van DAI verhandeld worden.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Dai en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is veilig, transparant en eenvoudig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Hierover kunt u gerust zijn: alle gegevens die u ons verstrekt worden met grote zorg verwerkt volgens de AVG-richtlijnen. 

Na het aanmaken van een account bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een wallet waarin u de DAI munten kan opslaan. Wanneer u besluit te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling. Bovendien, hoe meer u bij ons koopt en verkoopt, des te groter uw tariefkorting. Dit betekent dat u een nog betere prijs krijgt voor uw valuta.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u toch nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Of wilt u een van onze medewerkers spreken? Kijk eerst eens op onze website tussen de handleidingen, kennisbank en veelgestelde vragen. Onze medewerkers zijn via telefoon of chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.