Menu Mijn account

Dash

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 160,234938
-2.16%24H

Eenvoudig en veilig Dash Coin kopen en verkopen

Bij Bitcoin Meester koop en verkoop je Dash Crypto en andere valuta op een veilige en gemakkelijke manier. Na het bekijken van de Dash coin koers kunt in enkele stappen handelen met uw coins. Indien u vaker handelt op ons platform, krijgt u ook nog eens korting op de transactiekosten. Welke overigens helemaal transparant zijn. De aangegeven prijs op de coin pagina is het bedrag dat u betaalt. 

Grafiek Dash

DASH - Digital Cash you can spend anywhere

Dash is een munt waarmee je via het internet geld kunt versturen, bijvoorbeeld om iets te kopen bij een online winkel, of om geleend geld terug te geven aan een vriend na een avondje stappen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij Dash een uitkomst kan bieden. In 2014 is de munt ontstaan en heeft deze zich gevestigd met een stevige marktpositie. Zo heeft deze munt een top20 marketcap en is deze dus terug te vinden in het rijtje met de grote namen.

Begin vandaag met DASH handelen met de live koers.

Het maken van een account is zo gedaan en geeft u direct de mogelijkheid om tot €100,- per week te gebruiken om Dashcoin en andere coins te kopen. Voor een hoger limiet tot €100.000,- dient uw account geverifieerd te worden en dit gebeurt doorgaans binnen halfuur. Natuurlijk wordt ook uw rekening geverifieerd. Dit gaat het snelst indien u gebruik maakt van iDeal. Wij hanteren de AVG-richtlijnen en zorgen dat uw gegevens in onze vertrouwde handen blijven. Begint u ook vandaag nog?

Vragen over Dash Cryptocurrency of Bitcoin Meester?

Bezoek dan eens onze FAQ pagina, onze handleidingen of neem persoonlijk contact met ons op via telefoon, chat of e-mail Bent u helemaal nieuw in crypto en kunt u wat meer hulp gebruiken? Bezoek dan eens onze kennisbank!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.