Menu Mijn account

Dash

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 59,8863425
5.28%24H

Dash (DASH) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot de handel in meer dan 200 cryptovaluta. Wilt u Dash kopen? Maak dan een account aan in een paar stappen en begin met handelen via onze website of app.

Grafiek Dash

Wat is Dash?

Dash, een samentrekking van digital cash, is een cryptovaluta met als doel om een snel en goedkoop betalingsnetwerk te vormen. Het is gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet afhankelijk is van een derde partij. Er kunnen transacties gedaan worden zonder goedkeuring van derde partijen. Dash gebruikt een open-source en transparante blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Het speelt een belangrijke rol bij cryptovaluta om transacties veilig en decentraal te houden.

Dash was een van de eerste grote munten die de code van Bitcoin kopieerde en veranderde. Sinds 2014 heeft Dash echter zijn functies uitgebreid om transacties meer te laten lijken op traditionele online betalingen. Met InstantSend bijvoorbeeld kunnen gebruikers DASH versturen zonder te wachten op bevestiging van de blockchain. Daarnaast stelt PrivateSend gebruikers in staat transacties te maken die worden gemengd met andere transacties. Hierdoor is de oorsprong van de oorspronkelijke transactie moeilijker te vinden.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

DASH kopen doet u simpel via Bitcoin Meester. Heeft u nog geen account? Deze is in enkele minuten gemaakt. Wij hanteren de AVG-richtlijnen en zorgen dat uw gegevens in onze vertrouwde handen blijven. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u helemaal nieuw in crypto en kunt u wat meer hulp gebruiken? Bezoek dan eens onze kennisbank! U kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen via telefoon, chat of e-mail. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.