Menu Mijn account

Decentraland

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,68439362
-2.96%24H

Decentraland (MANA) kopen met iDEAL

MANA is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook MANA kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt. Naast onze website kunt u ook de app voor Android of iOS gebruiken om uw wallet te beheren.

Grafiek Decentraland

Wat is Decentraland?

Decentraland is een gedecentraliseerde, online VR-wereld vergelijkbaar met Second Life. Decentraland is een virtuele wereld die op de blockchain draait. Het wordt mogelijk gemaakt door Ethereum en is gemaakt om de creatie, ontwikkeling, hosting en verkoop van virtueel eigendom te ondersteunen.

 

Met Decentraland kunnen gebruikers virtuele eigendommen kopen en deze vervolgens ontwikkelen als een online, virtueel bedrijf. Er zijn een aantal verschillende gebouwen of attracties die op virtueel land kunnen worden gebouwd. Vervolgens kan aan deze plaatsen geld worden verdiend of kunnen ze met winst aan anderen worden verkocht. De verdiensten ontvangt een speler in de bijbehorende MANA munt. 

Maak nu een account aan en begin met handelen

Of u nu voor Decentraland of een andere munt kiest, om te beginnen op Bitcoin Meester maakt u simpelweg een account aan. Nadat uw account geverifieerd is kunt u onbeperkt handelen op ons platform. Dit kan in Decentraland zijn, maar ook in één van de andere 200 cryptovaluta. Wij behandelen uw gegevens altijd met de uiterste zorg volgens de AVG-richtlijnen. Handelen op Bitcoin Meester is veilig en eenvoudig voor beginners en gevorderde handelaren. Daarbij hebben wij een snelle uitbetaalregeling.

Heeft u ergens vragen over?

U bent altijd welkom om vragen te stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via chat, mail of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.