Menu Mijn account

Decentraland

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,64870366
-3.75%24H

Koop de Decentraland coin voor de all-in prijs

Ons laagdrempelige en transparante platform maakt het mogelijk om op een veilige manier verschillende cryptocurrencies te kopen en verkopen. Alle prijzen die weergegeven worden, zijn inclusief alle bijkomende kosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Daarbij hebben wij een de any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta met de andere voor maar de helft van de transactiekosten. U houdt zo nog meer over aan uw Decentraland coins en andere cryptocurrencies.

Grafiek Decentraland

Wat is Decentraland (MANA) voor munt

De ontwikkelaars van Decentraland hebben een virtual reality platform gecreëerd door gebruik te maken van de Ethereum blockchain. Om de schaal aan te kunnen passen aan de grote economie van de echte wereld, moeten er meerdere dingen aanwezig zijn: een lage prijs en een directe betaalmethode tussen de makers van de inhoud en gebruikers. Decentraland is ontwikkelt om te functioneren als een gedecentraliseerde markt, die erbij helpt een nieuwe weg te vinden voor de elektronische handel.

Maak nu een account aan en begin met handelen

Of u nu voor Decentraland of een andere coin kiest, om te beginnen op Bitcoin Meester dient u een account aan te maken. Dit kan persoonlijk of zakelijk zijn. Nadat deze geverifieerd is en gekoppeld aan uw bankrekening, kunt onbeperkt handelen op ons platform. Dit kan in Decentraland zijn, maar ook in de zogeheten stable coins die wij aanbieden. Dit is een interessante optie waarbij u 3% rente op jaarbasis kunt ontvangen. U leest er meer over in het artikel op ons nieuwspagina. Wij behandelen uw gegevens altijd met de uiterste zorg volgens de AVG richtlijnen. Handelen op Bitcoin Meester is veilig een eenvoudig. Voor beginners en gevorderde handelaren. Daarbij hebben wij een snelle uitbetaalregeling, zodat u ook vlug profijt heeft van uw digitale werk. Is Decentraland toch niet de munt waar u naar op zoek bent? Wellicht wilt u dan bitcoin kopen, ethereum kopen, of gewoon teruggaan naar de overzichtspagina met alle munten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.