Menu Mijn account

Decred

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 104,152970
-8.38%24H

Decred kopen en verkopen met iDeal of Bancontact

U koopt uw Decred bij ons met Euro's of wisselt deze voor een andere munt. Deze koopt u met iDeal of Bancontact en krijgt u vervolgens bijgeschreven in uw eigen Decred wallet. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account bij Bitcoin Meester. Heeft u deze nog niet? Registereren kan hier!
 

Grafiek Decred

Wat is Decred?

Decred is een cryptomunt die gebruik maakt van een nieuw hybride consensus algoritme. Het maakt gebruik van een combinatie van Proof of Work en Proof of Stake. Hierdoor kan de munt op een eerlijke en  democratische manier doorontwikkeld worden. Miners kunnen voor 60% invloed hebben, de overige 40% gaat naar de stakers, ofwel gebruikers van het netwerk die hun coins inzetten om het netwerk te beveiligen. Een voordeel van Decred is dat deze zichzelf verder ontwikkeld. Van alle nieuwe gegenereerde munten gaat 10% naar een ontwikkelaarspool, waardoor deze gemotiveerd worden om de munt verder te ontwikkelen.

Bitcoin Meester: de beste plek om de huidige Decred prijs te zien

Of u nu wilt weten wat de DCR coin de afgelopen maanden of afgelopen 24 uur heeft gedaan, u ziet dit in onderstaand overzicht. Middels de grafiek en het duidelijke percentage heeft u indruk van de trend. Hierdoor kunt u een goede inschatting maken wanneer het de beste tijd is om Decred coin te kopen en verkopen. De prijzen die weergegeven worden op de coin pagina en hier op de Decred pagina zijn transparant en dus inclusief de kosten die nodig zijn om transacties veilig te laten verlopen. Deze kosten kunnen verlaagd worden indien u frequent koopt en verkoopt op Bitcoin Meester.

Investeer in uw toekomst met een Bitcoin Meester account

Middels een account kunt u onbeperkt euro’s storten om mee in Decred coin en andere valuta te handelen. Deze en uw bankaccount worden door ons vlug geverifieerd, zodat u snel kunt gaan werken aan uw toekomst. Het is mogelijk een persoonlijke of zakelijke account aan te maken. Geld storten op uw account gaat eenvoudig en snel via iDeal. Deze worden opgeslagen op onze server, maar kunt u ook bewaren in uw Decred wallet. Bent u er klaar voor?

Vragen staat vrij

Wanneer u de FAQ pagina en handleiding gelezen heeft, maar nog geen antwoord op uw vraag hebt kunnen vinden, kunt u ons vanzelfsprekend contacten. Wij zijn dagelijks van 9:00 tot 17:00 bereikbaar per telefoon, chat en e-mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.