Menu Mijn account

Decred

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 19,0674631
-6.01%24H

Decred kopen en verkopen met iDeal of Bancontact

U koopt uw Decred bij ons met Euro's of wisselt deze voor een andere munt. Deze koopt u met iDeal of Bancontact en krijgt u vervolgens bijgeschreven in uw eigen Decred wallet. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account bij Bitcoin Meester. Heeft u deze nog niet? Registereren kan hier!
 

Grafiek Decred

Wat is Decred?

Decred is een cryptovaluta die vergelijkbaar is met Bitcoin. Decred is dan ook voor het grootste gedeelte gebaseerd op de Bitcoin code. Hierbij zijn nog wel enkele aanpassingen gedaan om de eigenaren van de crypto token ook te belonen. 

Het unieke aan Decred is dat het niet enkel op Proof of Work gebaseerd is. Decred maakt gebruik van een combinatie van Proof of Work en Proof of Stake om de tokens uit te geven. Proof of work houdt in dat op basis van bepaalde berekeningen er blokken aan de blockchain toegevoegd kunnen worden en hiervoor krijgen de uitvoerders van de berekening een beloning. Proof of stake houdt in dat eigenaren van de tokens deze laten gebruiken om transacties goed te keuren en het netwerk te beveiligen. 

Daarnaast heeft Decred een speciale manier van stemmen wat het moeilijker maakt voor een enkel persoon of enkel bedrijf om mee te beslissen over de toekomst van Decred.

Als laatst loont het nog om te weten dat 10% van alle munten naar een pool gaan om te betalen voor ontwikkelingen aan het platform.

Waarom Decred?

Decred is een cryptovaluta en richt zich op de uitvoering van online betalingen. Net als bij Bitcoin bestaat er een grootboek waarin alle transacties worden opgeslagen en deze worden door de verschillende blokken gevalideerd. Het is hiermee een alternatief voor Bitcoin en heeft met hun Politeia systeem een open systeem om mee te beslissen over de toekomst van de blockchain. De hoeveelheid Decred in omloop is beperkt en er zullen maximaal 21 miljoen tokens in omloop komen (dit zijn er net zoveel als Bitcoin). 

Bitcoin Meester: de beste plek om de huidige Decred prijs te zien

Of u nu wilt weten wat de DCR coin de afgelopen maanden of afgelopen 24 uur heeft gedaan, u ziet dit in onderstaand overzicht. Middels de grafiek en het duidelijke percentage heeft u indruk van de trend. Hierdoor kunt u een goede inschatting maken wanneer het de beste tijd is om Decred coin te kopen en verkopen. De prijzen die weergegeven worden op de coin pagina en hier op de Decred pagina zijn transparant en dus inclusief de kosten die nodig zijn om transacties veilig te laten verlopen. Deze kosten kunnen verlaagd worden indien u frequent koopt en verkoopt op Bitcoin Meester.

Investeer in uw toekomst met een Bitcoin Meester account

Middels een account kunt u onbeperkt euro’s storten om mee in Decred coin en andere valuta te handelen. Deze en uw bankaccount worden door ons vlug geverifieerd, zodat u snel kunt gaan werken aan uw toekomst. Het is mogelijk een persoonlijke of zakelijke account aan te maken. Geld storten op uw account gaat eenvoudig en snel via iDeal. Deze worden opgeslagen op onze server, maar kunt u ook bewaren in uw Decred wallet. Bent u er klaar voor?

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u verder nog informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.