Menu Mijn account

Dent

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00104690
-4.37%24H

Dent kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Dent. Koop uw DENT bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de Dent munten in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan. Dent is een token die gebruikt kan worden op het Dent platform. Het platform is een marktplaats voor mobiele data. Hiermee wordt het voor gebruikers wereldwijd mogelijk gemaakt om mobiele gegevens te kopen of te verkopen.

Grafiek Dent

Wat is Dent?

Dent is een token voor het gelijknamige platform. Het platform is van de mobiele provider Dent, die eSim kaarten, data abonnementen en andere mobiele diensten aanbiedt. Via deze provider zijn de data services vrij van kosten voor gebruik in het buitenland. De missie van Dent is om door het gebruik van blockchain technologie een wereldwijde markt aanbieder voor mobiele gegevens te zijn. Het platform heeft al een grote hoeveelheid gebruikers aangetrokken over vele landen. Daarnaast werkt het al samen met enkele grote spelers in de blockchain wereld.

De voordelen van Dent

Dent biedt een vernieuwende technologie aan ten opzichte van de klassieke mobiele providers. Door de hoge kosten die klassieke providers aanbieden voor data in het buitenland hebben veel mensen weinig tot geen toegang tot mobiele data in het buitenland. Aangezien we steeds meer tijd spenderen in het buitenland biedt Dent een dienst aan die niet gebonden is aan de locatie waar u woont. Dent biedt namelijk internationaal te gebruiken data plannen aan die betaald kunnen worden via de Dent munten. Alle data die niet gebruikt worden door de afnemer kunnen terugverkocht worden waarvoor ook Dent coins teruggestort worden. 

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Dent en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.