Menu Mijn account

Dent

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00501675
-3.02%24H

Dent kopen met Euro's

Koop uw DENT bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDeal, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U krijgt van ons een eigen Dent wallet adres waarmee u de munten kunt beheren.
Dent is een token die gebruikt kan worden op het gelijknamige platform. Het platform is een marktplaats voor mobiele data. Hiermee wordt het voor gebruikers wereldwijd mogelijk gemaakt om mobiele gegevens te kopen of te verkopen. Dit wordt gedaan met de Blockchain technologie.

Grafiek Dent

Dent coin kopen en verkopen doe je simpel en snel

Op Bitcoin Meester.nl! Het platform voor beginnende en gevorderde handelaren in cryptocurrencies. Wij bieden de mogelijkheid om ene cryptocurrency in te zetten om een ​​andere cryptocurrency te kopen. Hierdoor verdient u op de anders uitgegeven wisselkoersen. Nog meer verdienen op uw Dentcoin en andere valuta? Frequente handelaren op Bitcoin Meester krijgen korting. Daarbij kunt u eenvoudig een vaste prijs voor de Dent coin instellen, zodat u de Dent koers niet telkens in de gaten hoeft te houden. Zo hoeft u hier zelf niet steeds naar om te kijken.

Maak uw account aan

Kies uw account soort en laat deze verifiëren. Zodoende kunt u onbeperkt euro krediet op uw account zetten. Uw bankrekening verifiëren en gebruiken voor uw account gaat het snelst via iDeal. Binnen enkele minuten kunt u al tot €100,- aan Dentcoin en andere coins kopen. Zodra uw Bitcoin Meester account door ons is gecheckt, bent u vrij om welk eurobedrag dan ook te gebruiken om te handelen. Bekijk vooral ook de andere coins op onze pagina.

Hoe verder?

Bekijk onze FAQ pagina en de handleidingen om snel aan de slag te gaan met het handelen in Dent crypto en andere currencies. Vragen kunt u stellen via de chat, mail of telefoon. Heeft u nog overige vragen, of wilt u meer te weten komen over het onderwerp?  Neem dan eens een kijkje op onze blog! Wij wensen u veel handel succes!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.