Menu Mijn account

Dentacoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00001
0.00%24H

Dentacoin kopen en verkopen via iDeal of Bancontact?

Koop uw Dentacoin direct via ons platform! U koopt de munten eenvoudig met een euro pair en rekent af met iDeal, Bancontact of een van onze andere betaalmiddelen. Middels de grafiek en het weergegeven percentage blijft u constant op de hoogte van de DCN coin koers. Dentacoin kopen of verkopen? U kunt hier zien wanneer het juiste moment is. Ook is het mogelijk een vaste prijs voor uw DCN coin en andere valuta vast te stellen in uw account. Bitcoin Meester doet dan de rest voor u!

Let op! Dentacoin is niet meer te kopen in verband met het delisten van deze munt. De bezitters van deze munt hebben tot 20 januari om de munt te verkopen. Vervolgens tot juni 2020 om de munt te versturen naar een alternatieve wallet. Hierna zullen de wallets worden verwijderd.

Grafiek Dentacoin

Over Dentacoin

Als we het hebben over Dentacoin, dan hebben we het over een munt voor tandartsen en patiënten! Dentacoin is dé blockchainoplossing voor de internationale tandheelkundige industrie en daarnaast ook nog eens van Nederlandse makelij. De munt is opgericht door de Dentacoin Foundation en heeft als doel om voordeel te genereren voor zowel tandartsen en patiënten door te focussen op het voorkomen van tandheelkundige problemen in plaats van ze te behandelen.

Simpel en snel een account aanmaken

In enkele stappen heeft u een Bitcoin Meester account aangemaakt. Zodra deze geverifieerd is, kunt u zelf bepalen hoeveel euro’s u hier op zet om Dentacoin en andere coins te kopen en verkopen. Nadat uw bankrekening door ons is geverifieerd middels het storten van een bedrag via iDeal of handmatige overboeking, kunt u aan de slag met handelen in cryptocurrencies. Deze kunnen bewaard blijven op onze offline server of in uw Dentacoin wallet. Het is daarbij mogelijk de ene currency te gebruiken om een andere aan te schaffen. Wisselkoers kosten worden hierdoor eenvoudig gemeden.

Nog vragen?

De meeste vragen worden beantwoord op onze FAQ pagina. Ook kunt u de handleidingen doornemen. Direct contact met Bitcoin Meester is mogelijk door te bellen, mailen of een chat te starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.