Menu Mijn account

DIA

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,35006704
-5.71%24H

DIA (DIA) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

DIA is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt gemakkelijk cryptovaluta kopen na het aanmaken van een account. Dit is in een paar stappen gedaan. Vervolgens kunt u met een overschrijving via bijvoorbeeld iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek DIA

Wat is DIA?

DIA heeft als doel een plek voor openbare financiële data te bieden. Het kan gezien worden als de Wikipedia van financiële data. Het is een oracle platform, wat betekent dat het de blockchain verbindt met data uit de buitenwereld. Dit is vooral om informatie binnen te halen maar ook om te versturen. DIA brengt onder andere data gebruikers, analisten en providers samen. Deze kunnen betrouwbare data opvragen, voorzien en delen. DIA werkt met een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Het platform is een betrouwbare brug tussen data die van buiten de blockchain komen en smart contracts die zich op de blockchain bevinden. 

 

De token van DIA heeft dezelfde naam. Deze kan gebruikt worden om het verzamelen van data te betalen, data te valideren, stemmen op de aansturing van DIA en om ontwikkeling van het platform te stimuleren. Toegang tot historische data op DIA is gratis voor gebruikers, maar tokens kunnen wel gebruikt worden om de komst van nieuwe data te stimuleren.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om DIA en andere cryptovaluta te handelen? Ons platform is eenvoudig en veilig. U heeft alleen een account nodig om een bedrag naar keuze te storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Wij verifiëren uw identiteit en behandelen alle gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel cryptovaluta te kopen en te verkopen. Ook bieden we kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Heeft u verder nog vragen?

U bent altijd welkom om vragen te stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast bieden wij handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank. U kunt ons ook contacteren via chat, mail of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.