Menu Mijn account

DigiByte

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04216394
-4.46%24H

Digibyte kopen via iDeal of Bancontact

Digibyte (DGB) kopen of verkopen? Dat doet u bij Bitcoin Meester! Wij zijn een ervaren en betrouwbare partij, gewoon gevestigd in Nederland. Bij ons kunt u ieder moment van de dag verschillende soorten cryptocurrency aanschaffen. Voor het kopen en verkopen van Digibyte maakt u een account bij ons aan. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om euro's in uw account de storten via iDeal waarna u deze kunt omwisselen voor bijvoorbeeld munten zoals Digibyte.

Grafiek DigiByte

Digibyte (DGB) snel en veilig kopen via iDEAL of Bancontact

Veiligheid staat bij ons voorop, vandaar dat wij onder andere gebruik maken van iDeal en Bancontact. Transacties worden bij ons direct verwerkt en u kunt uw account daarmee dus direct gebruiken. Zodra u een account bij ons heeft aangemaakt kunt u direct euro credits storten en gaan handelen, het is echt zo simpel. Wanneer u een account heeft aangemaakt en het weeklimiet van 100,- wilt verhogen dient u een account verificatie te doorlopen. Dit is doorgaans binnen een half uur al geregeld. Als u Digibyte wilt kopen dan kunt u deze munten direct aankopen met euro's of inruilen voor een andere munt via onze any-to-any functie.

Gericht op betaaltechnieken

DigiByte richt zich voornamelijk op betaaltechnieken. Om precies te zijn richten ze zich op microbetalingen en transacties, maar dan sneller en veiliger dan met bijvoorbeeld PayPal of iDeal. In het jaar 2035 zullen er 21 miljard DigiBytes in de omloop zijn. Er worden dus ieder jaar 1 miljard Digibyte munten gemined. De blockchain is ontwikkeld in 2013 en werd in 2014 uitgebracht. Ondanks dat de blockchain is gebaseerd op die van Bitcoin zijn er een aantal kleine aanpassingen die het een stuk sneller maken, waaronder 15-seconde block tijd en verbeterde veiligheid.

Heeft u nog hulp nodig?

Bent u er klaar voor om te starten met handelen in Digibyte? Maakt u dan vandaag nog een account aan bij Bitcoin Meester! Komt u er zelf toch niet uit? Lees dan eens door onze pagina met veelgestelde vragen heen, of bekijk eens onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen en verkopen van Digibyte via iDEAL of andere veilige betaalmethodes. Heeft u liever direct contact? U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl of u kunt een chat starten.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.