Menu Mijn account

DigiByte

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00938324
-2.69%24H

Digibyte kopen via iDeal of Bancontact

Digibyte (DGB) kopen of verkopen? Dat doet u bij Bitcoin Meester! Wij zijn een ervaren en betrouwbare partij, gewoon gevestigd in Nederland. Bij ons kunt u ieder moment van de dag verschillende soorten cryptocurrency aanschaffen. Voor het kopen en verkopen van Digibyte maakt u een account bij ons aan. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om euro's in uw account de storten via iDeal waarna u deze kunt omwisselen voor bijvoorbeeld munten zoals Digibyte.

Grafiek DigiByte

Digibyte (DGB) snel en veilig kopen via iDEAL of Bancontact

Veiligheid staat bij ons voorop, vandaar dat wij onder andere gebruik maken van iDeal en Bancontact. Transacties worden bij ons direct verwerkt en u kunt uw account daarmee dus direct gebruiken. Zodra u een account bij ons heeft aangemaakt kunt u direct euro credits storten en gaan handelen, het is echt zo simpel. Wanneer u een account heeft aangemaakt en het weeklimiet van 100,- wilt verhogen dient u een account verificatie te doorlopen. Dit is doorgaans binnen een half uur al geregeld. Als u Digibyte wilt kopen dan kunt u deze munten direct aankopen met euro's of inruilen voor een andere munt via onze any-to-any functie.

Wat is DigiByte?

DigiByte is een software opgericht door te beginnen met de Bitcoin code en hier aanpassingen op te doen. DigiByte bestaat eigenlijk uit meerdere onderdelen. Via DigiByte kan namelijk niet alleen transacties worden uitgevoerd om overal ter wereld online betalingen te doen door middel van de Blockchain, maar er kunnen ook programma’s op ontworpen worden door gebruikers van de software. Daarnaast heeft DigiByte het ook mogelijk gemaakt voor gebruikers om zelf digitale assets aan te maken. Deze digitale assets kunnen bijvoorbeeld een vliegticket of het eigenaarschap van een auto vertegenwoordigen. Als laatste heeft het team van DigiByte ook een programma ontwikkeld om inloggen makkelijker en veiliger te maken.

DigiByte is de valuta die gebruikt wordt om waarde over te dragen, maar ook om de applicaties op het netwerk te laten werken. 

De voordelen van DigiByte

DigiByte heeft als missie om op grotere schaal gebruikt te kunnen worden dan andere cryptovaluta. Dit was voor veel andere cryptovaluta vaak een probleem en DigiByte maakt het mogelijk om met hele hoge snelheid en veiligheid betalingen uit te voeren en waarde over te dragen. DigiByte zegt dat een transactie 40x sneller is dan een transactie met Bitcoin en 10x sneller dan een transactie met Litecoin.

DigiByte kan interessant zijn als u geïnteresseerd bent in een cryptovaluta die een snelle verwerkingstijd heeft tegen verwaarloosbare transactiekosten en daarnaast een aantal hele interessante mogelijkheden biedt zoals het uitgeven van assets.

Heeft u nog hulp nodig?

Bent u er klaar voor om te starten met handelen in Digibyte? Maakt u dan vandaag nog een account aan bij Bitcoin Meester! Komt u er zelf toch niet uit? Lees dan eens door onze pagina met veelgestelde vragen heen, of bekijk eens onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen en verkopen van Digibyte via iDEAL of andere veilige betaalmethodes. Heeft u liever direct contact? U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl of u kunt een chat starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.