Menu Mijn account

DigixDAO

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 27,2868
-0.73%24H

Check de koers en trend van DigixDAO

De weergegeven prijzen op Bitcoin Meester zijn all inclusief, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Het duidelijke overzicht geeft u een goed idee van wat de DGD de afgelopen maanden én afgelopen 24 uur gedaan heeft. Kopen en verkopen is daarbij erg simpel op ons platform. Binnen enkele stappen heeft u in DGD coin en andere valuta gehandeld! Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform dat toegankelijk is voor beginners en experts. 

Grafiek DigixDAO

Wat is DigixDAO 

DigixDAO wilt verandering brengen in de koersen die alle kanten op vliegen door één van de meest stabiele investeringen op de blockchain te zetten, namelijk goud. Met het aankopen van DGD investeer je in de handel van goud. Hiermee kan je meedelen in de winsten die het platform maakt dankzij de transactiekosten die ze rekenen voor het kopen, verkopen en opslaan van goud. Er zijn 2 miljoen DGD tokens in de omloop. Hier zullen geen nieuwe meer bij komen.

Begin vandaag met handelen via uw Bitcoin Meester account

Waar wacht u nog op? Maak een account aan en start vandaag nog met handelen! Weet u niet precies welke munt u moet kopen? Lees dan eens dit artikel door. Wij hebben uw account doorgaans binnen het uur geverifieerd en wanneer u met iDeal of Bancontact werkt, is ook uw bankrekening binnen enkele minuten gekoppeld. Na verificatie van uw account kiest zelf met welk bedrag u wilt beginnen. Het kopen en verkopen van DGD coin en andere valuta ligt zo wel heel goed binnen handbereik. Wij behandelen uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen, zodat u zeker kunt zijn dat deze vertrouwelijk worden opgeslagen. 

Automatisch handelen

U kunt ook ons het werk voor u laten doen door een vaste prijs in te stellen voor DigixDAO. Zo hoeft u de koers niet continu te bekijken en verdient u toch! Daarbij is frequent handelen hierdoor zeer eenvoudig en krijgt u al snel korting op de transactiekosten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.