Menu Mijn account

District0x

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,13479181
-3.09%24H

District0x kopen en verkopen, tegen de huidige koers!

District0x, ofwel DNT token koopt u bij Bitcoin Meester! Alles op één overzichtelijk platform. Bitcoin Meester is toegankelijk voor beginnende handelaren en experts in cryptocurrency. Naast de DNT coin vindt u op onze muntenpagina nog 200 andere valuta waar u in kunt handelen. Het is daarbij mogelijk de ene cryptocurrency te gebruiken om de andere aan te schaffen.

Grafiek District0x

Wat is District0x (DNT) voor token?

Het district0x-netwerktoken is een token met meerdere toepassingen dat vereist is om iets toe te passen op het district0x-netwerk. De token wordt onder andere gebruikt om te stemmen. Met dit stemmen kan toegang tot een aantal aanvullende diensten worden verkregen welke speciaal voor netwerkleden zijn weggelegd. Verder zal de token worden gebruikt ter ondersteuning of afkeuring van voorstellen gemaakt dooor de netwerkdeelnemers. Uiteindelijk zal de token overgaan op een eigen 'Aragon' Mainnet waarin de structuur van het netwerk een stuk uitgebreider wordt. Lees dit artikel voor een uitgebreidere uitleg over het netwerk achter District0x! 

U maakt een account snel en eenvoudig aan

Dit kan een zakelijk of persoonlijk account zijn, aan u de keuze! Aanmaken doet u in enkele simpele stappen en wij verifiëren uw account normaliter binnen het uur. Zodra u, bijvoorbeeld via iDeal, uw bankrekening heeft laten koppelen, kunt u aan de slag met het kopen en verkopen van DNT. Wij bewaren uw DNT coins en andere valuta veilig op onze offline server. U kunt er ook voor kiezen om deze in uw eigen wallet te beheren. Wij behandelen uw gegevens met uiterste zorg volgens de AVG-richtlijnen. Maak daarom vandaag uw account nog aan!

Hoe ga ik nu verder?

Bekijk onze handleidingen en de FAQ pagina om u op weg te helpen in het handelen met cryptocurrencies. Bent u helemaal nieuw? En wilt u graag wat meer leren? Bezoek dan eens ons blog en onze kennisbank!
Wij zijn ook bereikbaar voor vragen via de mail, chat en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.