Menu Mijn account

District0x

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04558134
-0.71%24H

District0x (DNT) kopen met iDEAL

Ons laagdrempelige en transparante platform maakt het mogelijk om op een veilige manier verschillende cryptovaluta te kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van District0x. Koop uw DNT bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de DNT munten in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek District0x

Wat is District0x?

District0x is een platform dat het voor een gebruiker simpel moet maken om een online markt of gemeenschap op te richten. Zo een markt of gemeenschap wordt op het platform een district genoemd. District0x is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Districten zijn volledig zelf in te richten en kunnen volledig uniek zijn. Het platform biedt een aantal standaard oplossingen voor basisfuncties. Daarnaast biedt het ook een online bibliotheek, zodat u het district zelf makkelijk kunt inrichten en daarbij de functies kunt zoeken die u zelf nodig vindt. 

DNT token

Het District0x netwerk gebruikt de DNT token om transacties te doen. Ook kunnen gebruikers van een district met gebruik van de DNT token stemmen op de voortgang van de gemeenschap en de richting die genomen moet worden. Bovendien is het mogelijk om DNT te staken om daar beloningen voor te krijgen.

Handelen via Bitcoin Meester

Koop en verkoop DNT met Bitcoin Meester. U kunt met een account handelen via onze website of app voor iOS en Android. Voor elke aankoop betaalt u transactiekosten. De prijzen die in uw account worden weergegeven zijn inclusief alle bijkomende kosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Tevens hebben wij de any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta met de andere voor maar de helft van de transactiekosten. U houdt zo nog meer over aan uw DNT coins en andere cryptovaluta.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.