Menu Mijn account

Dogecoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15391156
0.99%24H

Dogecoin kopen via iDeal met Euro's

Dogecoin kopen met Bitcoin Meester doet u eenvoudig en snel, wanneer u een account bij Bitcoin Meester heeft aangemaakt, kunt u meteen uw munten kopen. Dit gaat het meest eenvoudig middels iDeal. Vervolgens kunt u de Dogecoin en andere valuta nu simpel via dit account kopen en verkopen met Euro's. Een account heeft verder als voordeel dat u na verificatie tot €100.000,- euro credit kunt toevoegen. Deze bewaart u in uw Bitcoin Meester wallet, waarmee u vervolgens ook andere coins kunt beheren. Laat de handel beginnen!

Grafiek Dogecoin

Eenvoudig de koers en trend van DogeCoin bijhouden

Om goed in de gaten te kunnen houden wat de Doge coin doet, kijkt u simpelweg in de grafiek voor de trend van afgelopen maanden. Of u leest in één oogopslag de Dogecoin koers af in het weergegeven percentage. Wanneer u niet doorlopend de koers van Dogecoin wilt volgen, kunt u ook een vaste prijs instellen op uw account. Wanneer deze prijs gehaald wordt, zal het platform Dogecoin kopen of verkopen. Dat is eenvoudig verdiend! Daarbij krijgt u korting wanneer u regelmatig handelt op Bitcoin Meester. De prijzen in het overzicht zijn all-in. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat is Dogecoin voor munt?

De DogeCoin is een bijzondere cryptomunt.Van grapje met een hond tot cryptomunt met een marketcap van 300+ miljoen usd. DogeCoin is een variant van Bitcoin en Litecoin. De Dogecoin is een litecoin fork die is onstaan vanuit de Doge meme. Er zijn DogeCoins te minen tot er 100 miljard DogeCoins in de omloop zijn. De ambitite is dat DogeCoin op termijn het internetgeld van het volk kan worden. Dogecoin is oorspronkelijk begonnen als een 'fun' currency, oftewel een grap. Tijdens de oprichting waren er nog maar weinig cryptocurrencies en was DOGE onderscheidend in het feit dat het een breder publiek probeerde te trekken dan dat van bitcoin. Al vrij snel trok het de aandacht van honderdduizenden mensen over het hele internet en is het uitgegroeid tot een munt met een gigantisch marktaandeel. Wilt u een uitgebreidere uitleg over Dogecoin? Neem dan eens een kijkje naar dit artikel!

Hoe begin ik?

In onze handleidingen vindt u uitgebreide informatie omtrent het handelen in cryptocurrencies. Vragen over ons platform worden beantwoord op onze FAQ pagina. Wilt u direct contact met Bitcoin Meester? Dat kan door ons te mailen, bellen of een chat te starten. Bitcoin Meester streeft er naar voor beginner en expert toegankelijk te zijn.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.