Menu Mijn account

Dragonchain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,12190260
-2.40%24H

Koop DragonChain (DRGN) met Euro's!

Bitcoin Meester biedt trots als eerste een Euro pair aan voor DragonChain. De munt is oorspronkelijk ontwikkeld door Disney in 2014 en startte als het “Disney Private Blockchain Platform”. In 2016 werd het project uitgebracht als open-source software. DragonChain biedt een serverloos ecosysteem waarmee bedrijven gemakkelijk gebruik kunnen maken van de blockchain.
 

Grafiek Dragonchain

Over DragonChain

Het doel van DragonChain is om de techniek achter het product zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarmee de toegankelijkheid te vergroten. Bedrijven moeten aan de hand van het product zelf smart contracts kunnen bouwen en implementeren. Het product is te gebruiken met de meeste huidige stacks die bedrijven gebruiken. Onder andere Java, C++ en Python zijn gemakkelijk te implementeren met het platform.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.