Menu Mijn account

Dusk Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,19202062
-1.02%24H

Dusk Network (DUSK) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot de handel in meer dan 200 cryptovaluta. Wilt u DUSK kopen? Maak dan een account aan en begin met handelen via onze website of app. Wanneer u bij ons Dusk Network koopt ontvangt u deze direct in uw eigen wallet die standaard bij uw account zit!

Grafiek Dusk Network

Wat is Dusk Network?

Dusk Network is een blockchain van Nederlandse oprichters met als voornaamste doel om de privacy van de gebruikers te bewaken. Op de blockchain van Dusk Network kunnen gedecentraliseerde applicaties gebouwd worden. Dusk Network richt zich vooral op ontwikkelaars van applicaties voor financiële markten. Ze hebben bedacht dat er daarvoor drie belangrijke voorwaarden zijn: bijna directe transacties, gegarandeerde privacy, en toegang voor iedereen. De transacties op het netwerk zijn in slechts enkele seconden gemaakt. De blockchain is zo opgezet dat privacy beter gegarandeerd is dan bij andere blockchains. Dit maakt het voor bedrijven die diensten aan willen bieden ook makkelijker om te voldoen aan de regels van gegevensbescherming, zoals AVG-richtlijnen. Als laatste is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen zonder noodzaak van een derde partij, sterke computers, of dat er moeilijke technische termen begrepen moeten worden.

 

De Dusk Tokens (DUSK) worden op het netwerk gebruikt om te betalen en voor de uitvoer van smart contracts. Dit zijn contracten die automatisch uitgevoerd worden zonder controle van een derde partij. Daarnaast wordt Dusk Token ook gebruikt om te stemmen over de toekomst van het netwerk.

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform, geschikt voor een beginner of de ervaren handelaar. Wij maken het u gemakkelijk door al het handelen vanuit één account te regelen. Een account is in enkele minuten aangemaakt. Vervolgens zullen wij uw account zo snel mogelijk verifiëren. Veiligheid en transparantie heeft bij ons prioriteit. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG-richtlijnen.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u geïnteresseerd in andere cryptovaluta, lees dan ons blog of de begrippenlijst op de kennisbank. Heeft u verder hulp nodig? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email, en we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.