Menu Mijn account

Dusk Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15913812
0.22%24H

Dusk Network kopen, verkopen en bewaren!

Dusk Network kopen doet u eenvoudig met Bitcoin Meester. Wanneer u bij ons Dusk Network koopt ontvangt u deze direct in uw eigen wallet welke u krijgt geleverd bij uw account, geen gedoe dus met versturen! Dusk Network is een privacy georiënteerd blockchain-protocol, dat door iedereen gebruikt kan worden om dApp's te ontwikkelen. Door Dusk Network openlijk toegankelijk te maken wil Dusk Network de meest gebruikte privacy-infrastructuur worden voor een compleet ecosysteem van oplossingen.

Let op: 
Bitcoin Meester kan alleen de BEP2 tokens van Dusk ontvangen. Alle ERC20 tokens die worden verstuurd naar ons adres zullen verloren gaan! 

Grafiek Dusk Network

Dusk Network privacy features

Een van de belangrijkste speerpunten van Dusk Network is de privacy van de blockchain. De kernprocessen worden beveiligd door zero-knowledge cryptography, confirmations worden dus kunnen worden gecontroleerd zonder enige privacygevoelige informatie vrij te geven. Privacy draait allemaal om context. In de context van veiligheidstokens is het van het grootste belang dat transacties marktneutraal zijn en geen invloed hebben op de bredere markt. Door privacy aan te bieden kunnen bedrijven zich bovendien houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming. Bij een hoop andere munten, zoals bijvoorbeeld Bitcoin, worden alle transacties in de openbaarheid getoond. Op die manier is het extra gevoelig voor marktmanipulatie. Zo kunnen bijvoorbeeld alle grote(re) wallets in de gaten worden gehouden.

Eenvoudig Dusk Network kopen of verkopen

Overweegt u om Dusk Network te kopen middels een betaalwijze als iDEAL of Bancontact om deze vervolgens te bewaren of weer te verkopen wanneer de Dusk Network koers gunstig is? Een van de gemakkelijkste manieren om Dusk Network te kopen is via Bitcoin Meester, wij kopen en verkopen uw munten direct via een aantal verschillende internationale beurzen. Om deze reden hoeft u zich bij ons ook geen zorgen te maken over de voorraad, er is altijd genoeg beschikbaar!

Heeft u vragen?

Bent u er klaar voor om te starten met het kopen en verkopen van Dusk Network? Dan maakt u eenvoudig en snel een account aan op onze website! wilt het u zelf niet lukken met het handelen? Bladert u dan eens door onze pagina met veelgestelde vragen of neem eens een kijkje in onze handleidingen. Toch liever direct contact? U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl of via de chat-functie op onze website.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.