Menu Mijn account

Eidoo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08414
1.30%24H

Eidoo kopen en verkopen met iDeal of Bancontact

Bij Bitcoin Meester houden wij het graag simpel, de wereld van cryptocurrency is immers al ingewikkeld genoeg. Het aanmaken van een account is daarom ook zo gebeurd. Wanneer u uw bankrekening verifieert via iDeal of Bancontact, is dit binnen een paar minuten gebeurd. Wij keuren uw account middels identificatie doorgaans binnen het uur.

Grafiek Eidoo

Wat is Eidoo voor munt?

Eidoo is een wallet app én cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. Het is een blockchain-to-human applicatie om de interactie tussen mens en blockchain gemakkelijker te maken. Het is de bedoeling om dingen die anderen doen op een andere manier te doen, een veiligere en eenvoudigere methode. Ze leggen de focus op de gebruiker en het gebruikersgemak, waardoor het voor mensen gemakkelijker wordt om de complexe wereld van crypto toe te treden.

Weten wat de EDO coin doet?

Ook Bitcoin Meester maakt het eenvoudig om te zien wat Eidoo en andere coins op de markt doen. U kunt dit eenvoudig in de grafieken en percentages aflezen. Het kopen en verkopen van Eidoo is op ons platform zeer eenvoudig. Binnen een paar stappen heeft u uw eerste Edo coins gekocht en verkocht. De kosten zijn daarbij transparant en laag. Dit komt mede doordat u de ene cryptocurrency kunt gebruiken om  de andere te kopen. Ook krijgen handelaren die frequent kopen en verkopen op Bitcoin Meester korting op de transactiekosten. Zo haalt u nog meer uit uw digitale werk! 

Vragen ?

Wilt u meer weten over Bitcoin Meester? Dan kunt u veelvoorkomende vragen terug vinden op onze FAQ pagina. In de handleidingen staat toegelicht hoe u verder aan de slag kunt met uw account. Verder zijn wij bereikbaar via telefoon, mail en chat, indien u rechtstreeks contact wilt opnemen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.