Menu Mijn account

Elastos

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,61110587
-2.45%24H

Koop of verkoop Elastos coin en andere munten

Bij Bitcoin Meester proberen we beleggen in cryptocurrencies zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Het is aan u om de coins in uw account te bewaren of ze ergens anders naartoe te sturen. U kunt elke gewenste keuze maken. Bekijk alle coins die wij aanbieden.

Grafiek Elastos

Wat is Elastos voor soort munt?

Elastos bestaat al sinds het jaar 2000 en is 's werelds eerste decentrale besturingssyteem. In eerste instantie is het project ontworpen om het internet veiliger te maken. Sinds de intrede van de blockchain technologie zijn de doelen een stuk breder geworden. De combinatie van de ontwikkeling van Elastos en de blockchain maakt veel meer dingen mogelijk dan aanvankelijk werd gedacht. Zo wilt Elastos een compleet nieuw internetsysteem opzetten dat draait op de blockchain. 

U maakt een account snel en eenvoudig aan

Door ons snelle identificatieproces kunt u al snel aan de slag met uw account. Het verifiëren van uw bankrekening gaat het snelste via iDeal. Zo kunt u vandaag nog beginnen! Indien u besluit meer te willen handelen dan €100,- dient u een identiteitsverificatie te doorlopen. Ook dit gaat binnen het halfur (buiten werktijden kan dit iets langer duren). Wij zijn verder secuur met uw gegevens en behandelen deze volgens de AVG richtlijnen. Handelen in cryptocurrencies is daarmee veilig en snel op Bitcoin Meester.nl

Wat gebeurt er wanneer u Elastos koopt?

Ze worden veilig opgeslagen in uw Bitcoin Meester wallet. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ze in uw eigen Elastos wallet op te slaan. Aan de slag gaan is heel eenvoudig. Zet een bepaald eurobedrag op uw account en begin Elastos coin of andere cryptocurrency te kopen en verkopen voor de huidige prijs. U kunt beginnen met beleggen wanneer u maar wilt. Dat is het mooie van investeren in cryptocurrencies.

Hoe nu verder?

Vragen omtrent het investeren in cryptocurrencies op Bitcoin Meester kunt u beantwoord krijgen middels onze FAQ pagina, de handleidingen of door contact met ons op te nemen via telefoon, mail of chat. Wij helpen u graag vooruit! Wilt u meer leren over het onderwerp in het algemeen? Neem dan eens een kijkje op ons blog!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.