Menu Mijn account

Electra

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00015
0.00%24H

Op het juiste moment Electra coin kopen en verkopen

Dat doe je door of de trends in de gaten te houden, of door een vaste prijs in te stellen voor Electra of andere valuta. Hierdoor koopt of verkoopt u altijd op het moment dat u dat wilt. U koop de munt met uw Euro credits of via any-to-any trading met een andere munt. Euro's stort u met iDeal of Bancontact op uw account. Zo makkelijk kan het zijn!

Grafiek Electra

Wat is Electra voor munt?

Electra maakt gebruik van Proof-of-Work en Proof-of-Stake principe. Electra staat voor veiligheid en snelheid, binnen enkele seconde kan een transactie al afgerond zijn! Daarnaast gebruikt Electra de NIST5 blockchain, waardoor zij verzekeren dat de munten veilig zijn van hackers. Ook verzekeren zij dat dit gebeurt zonder in te leveren op de transactiesnelheid van Electra.

De ene cryptocurrency inzetten om een ​​andere te kopen

Wanneer u een account heeft aangemaakt en deze samen met uw bankrekening zijn geverifieerd, kunt u aan de slag met het kopen en verkopen van Electra. Ook andere valuta zijn met het door u gestorte eurobedrag op uw account te kopen. U kunt namelijk Electra kopen met een andere cryptocurrency. Zo heeft u minder wisselkoerskosten en haalt u nog meer uit uw investering. Maak nu een zakelijke of persoonlijke account aan. Wij behandelen uw gegevens volgens de AVG richtlijnen en zorgen dat uw coins veilig bewaard worden. Hetzij op onze offline servers of in uw eigen wallet.

Ik heb een vraag

Vragen staat vrij, daarom helpen wij u graag verder op ons platform. U kunt de meest gestelde vragen vinden op onze FAQ pagina. Ook kunt u door de handleidingen gaan die wij speciaal hebben opgesteld of een kijkje nemen op ons blog en onze kennisbank. Direct contact is ook mogelijk via chat, telefoon en mail. Veel handel succes gewenst!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.