Menu Mijn account

Electroneum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00525
3.76%24H

Electroneum kopen & verkopen

Overweegt u om Electroneum te kopen tegen de huidige ETN koers? Dan kiest u voor een ontzettend laagdrempelige munt, wat het de ideale instapmunt maakt voor beginners. Het doel van deze cryptovaluta is namelijk om een van de meest gebruiksvriendelijke cryptomunten te worden. En daar is deze munt zeker in geslaagd. 

Grafiek Electroneum

ETN Koers volgen

Met Bitcoin Meester kunt u ook eenvoudig de Electroneum koers volgen. Dit kan middels bovenstaande grafiek, hier kunt u tot 12 maanden terug de koers bekijken. Onze Electroneum koers wordt bepaald aan de hand van de prijs op de internationale beurzen en de handel op ons eigen platform. Naast de ETN koers van Electroneum vindt u bovenaan deze pagina de sociale kanalen en relevante links van de organisatie achter de munt. Hier kunt u de meeste informatie vandaan halen. 

Wat is Electroneum voor soort munt?

Electroneum legt de focus op verschillende punten, waaronder het minen van ETN met mobiele applicaties. Ook focussen zij zich op minder rijke landen dan in de Westerse wereld. Hier hebben mensen vaak geen bankrekening, maar wel mobiele telefoons. Op deze manier kunnen mensen betalen met Electroneum. Bent u overtuigd van deze cryptomunt? Het aanschaffen van deze munt is ook erg eenvoudig. Allereerst maakt u een account aan, waarna u via iDEAL euro’s op uw account kunt storten. Vervolgens ligt de wereld van cryptovaluta voor u open. Het is aan u of u de munten in een gunstige koers verkoopt of dat u de munten in uw account behoudt.

Ontvang meer informatie

Wilt u Electroneum kopen maar heeft u nog enkele vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en handleidingen of stel ze persoonlijk door te bellen naar 085 007 6000 of door een e-mail te sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Wij beantwoorden ze graag.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.