Menu Mijn account

Electroneum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00390
-7.58%24H

Electroneum kopen & verkopen

Overweegt u om Electroneum (ETN) te kopen? Dan kiest u voor een ontzettend laagdrempelige munt, wat het de ideale instapmunt maakt voor beginners. Het doel van deze cryptovaluta is namelijk om een van de meest gebruiksvriendelijke cryptomunten te worden. En daar is deze munt zeker in geslaagd. Wilt u als beginner de wereld van cryptogeld induiken? Bekijk dan eens de website van Bitcoin Meester.

Grafiek Electroneum

Eenvoudig en snel Electroneum (ETN) kopen

Electroneum legt de focus op verschillende punten, waaronder het minen van ETN met mobiele applicaties. Ook focussen zij zich op minder rijke landen dan in de Westerse wereld. Hier hebben mensen vaak geen bankrekening, maar wel mobiele telefoons. Op deze manier kunnen mensen betalen met Electroneum. Bent u overtuigd van deze cryptomunt? Het aanschaffen van deze munt is ook erg eenvoudig. Allereerst maakt u een account aan, waarna u via iDEAL euro’s op uw account kunt storten. Vervolgens ligt de wereld van cryptovaluta voor u open. Het is aan u of u de munten in een gunstige koers verkoopt of dat u de munten in uw account behoudt.

Ontvang meer informatie

Wilt u Electroneum kopen maar heeft u nog enkele vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en handleidingen of stel ze persoonlijk door te bellen naar 085 007 6000 of door een e-mail te sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Wij beantwoorden ze graag.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.