Menu Mijn account

Emercoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,07212
1.66%24H

Emercoin Kopen en verkopen

Emercoin (EMC) kopen doet u bij Bitcoin Meester! Een 24/7 handelsplatform gewoon gevestigd in Nederland. Met een aanbod van meer dan 200 verschillende munten zit er voor iedereen wel iets tussen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, vervolgens kunt u beginnen met kopen van Emercoin. 

LET OP! Delisting per 6 November! Na deze datum is deze munt niet meer te verhandelen op ons platform. 

Grafiek Emercoin

Koop Emercoin nu via iDeal

De meest eenvoudige manier om EMC coin aan te schaffen is deze te kopen via iDeal. Middels deze betaalwijze kunt u tevens snel en gemakkelijk uw bankrekening verifiëren. Het voordeel is namelijk dat al binnen enkele minuten het door u gekozen eurobedrag op uw account kan zijn overgemaakt. Totdat uw persoonlijke of zakelijke account door ons is goedgekeurd, is er een max. van €100 per week. Na verificatie kunt u onbeperkt storten op uw account. Met deze euro’s koopt u Emercoin of andere valuta, maar u kunt vervolgens deze cryptocurrencies weer gebruiken om andere cryptocurrencies te kopen. Zo heeft u minder wisselkoerskosten.

Emercoin kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Sinds 2013 wordt er al aan Emercoin gewerkt. De broncode is gebaseerd op die van Bitcoin, Namecoin en Peercoin. Bitcoin miners kunnen ook Emercoin delven, oftewel merge mining. Hierdoor is het Emercoin netwerk onkraakbaar. Door deze merge mining kan Emercoin gebruik maken van de Bitcoin beveiliging.

Simpel en snel een account aanmaken

Een account aanmaken op Bitcoin Meester is in een mum van tijd gebeurd. Zoals gezegd heeft u met een account de mogelijkheid onbeperkt in EMC coin te handelen. Dit kan erg lucratief zijn, doordat u hiermee eenvoudig een frequente handelaar wordt op ons platform. Hiermee kunt u een fijne korting verdienen op de transactiekosten. Weet dat wij uw gegevens behandelen volgens de AVG richtlijnen en uw coins veilig bewaren op onze offline servers. U kunt er ook voor kiezen Emercoin en andere valuta in uw eigen Emercoin wallet te beheren. Of u nu een beginner bent of al een vergevorderde expert in cryptocurrency handelen, bij Bitcoin Meester bent u aan het juiste webadres.

Komt u ergens toch niet helemaal uit? Dan staat onze helpdesk voor u klaar! Op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur wordt u direct geholpen. Daarbuiten kunnen de tijdens iets afwijken.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.