Menu Mijn account

Energi

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,48162552
-4.78%24H

Energi kopen via iDeal of Bancontact

Energi (NRG) kopen bij een ervaren en betrouwbare partij gevestigd in Nederland? Dan bent u bij Bitcoin Meester op de juiste plek! Ons aanbod van 200 verschillende munten is 24 uur per dag, 7 dagen per week te verkrijgen. Het enige wat u nodig heeft om uw Energi te kopen is een Bitcoin Meester account. Hierna kunt u direct euro's storten via iDeal of Bancontact. Vervolgens kunt u hiermee bijvoorbeeld Energi coin kopen.

Grafiek Energi

Via iDeal Energi kopen

Om snel te kunnen starten met het handelen van Energi op Bitcoin Meester, is het van belang dat uw rekening geverifieerd wordt. Dit gaat het snelst via iDeal. Nadat u een bedrag op uw account heeft gezet, is het mogelijk Energi en andere cryptocurrencies te kopen. De weergegeven bedragen per coin zijn inclusief alle kosten die een veilige transactie mogelijk maken. Zo weet u zeker voor hoeveel u Energi koopt en verkoopt. Wilt u geen Energi kopen maar een andere munt zoals bijvoorbeeld Stellar, Bitcoin of Tezos? Ook dan bent u bij ons aan het juiste webadres!
Verder is het zeer lucratief om frequent te handelen op Bitcoin Meester. U kunt hierdoor de bovengenoemde kosten doen verminderen. Veelvuldig kopen en verkopen levert u namelijk korting op!

Een veilig concept.

Gelanceerd in April 2018, Energi omschrijft zichzelf als een Proof-of-stake cryptocurrency met een gedecentraliseerd bestuur, master nodes en een gefund team van professionals. Energi heeft ook een beveiligingsteam welke zich bezighoudt met cybersecurity. Binnen het team is er ook nog een team van onderzoek specialisten die samenwerken met overheidsinstanties. Ze doen dit om hun gebruikers veilig te houden van oplichters en hackers. 

U maakt een account simpel en snel aan op Bitcoin Meester

Net als uw bankrekening dient u ook uw account bij ons te verifiëren zodra u meer dan €100,- per week wilt handelen. Dit doen wij op de doordeweekse dagen doorgaans binnen een halfuur. Met een Bitcoin Meester account kunt u onbeperkt Energi en andere valuta kopen en verkopen. En aanmaken van een account is in een mum van tijd gebeurd. Daarbij behandelen wij uw gegevens volgens de AVG richtlijnen. Begint u ook vandaag met het handelen in cryptocurrencies op Bitcoin Meester?

Verdere vragen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform voor beginnende en gevorderde handelaren. Indien u vragen heeft over het gebruik van uw account of de ins en outs van trading, kunt u onze handleidingen ter hand nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk contact met ons op te nemen middels chat, mail of telefoon. Veel handel succes!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.