Menu Mijn account

Energy Web Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,46158513
-5.79%24H

Energy Web Token (EWT) kopen of verkopen via Bitcoin Meester

Energy Web Token kopen doet u met Bitcoin Meester! Bitcoin Meester maakt het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen, te verkopen en te bewaren in een geïntegreerde wallet op het platform. U kunt dus, wanneer u in het bezit bent van een account, alles via Bitcoin Meester doen en heeft hiervoor geen externe wallet etc. nodig. U kunt echter wel de cryptovaluta opnemen naar een eigen (externe) wallet indien gewenst. Naast de website kunt u ook handelen via de iOS of Android-app.

Grafiek Energy Web Token

Wat is Energy Web Token (EWT)?

Energy Web Token is de token die hoort bij Energy Web Chain. Dit open platform wordt gebruikt om programmaontwikkeling voor de energiesector mogelijk te maken. Zo probeert de Energy Web Chain het bouwen van gedecentraliseerde applicaties makkelijker te maken voor de energiesector. Gedecentraliseerde applicaties zijn applicaties die niet op een enkele computer staan en ook niet onder de controle van een enkele persoon of bedrijf staan. Dit zorgt er voor dat  de applicatie gedeeld kan worden door verschillende gebruikers zonder tussenkomst van een derde partij. De Energy Web Chain richt zich er ook op om minder impact op het milieu te hebben. 

Waarom Energy Web Token?

Het grote voordeel van Energy Web Token is dat het specifiek voor de energiesector is ontwikkeld. Het is gebaseerd op Ethereum en aangepast voor de benodigdheden van de energiesector om gebruikers en aanbieders van energie digitaal aan elkaar te verbinden. 

De token behorend bij deze chain wordt gebruikt om de mensen die bijdragen aan het platform te belonen. Wellicht nog belangrijker is dat de token wordt gebruikt om te betalen voor het gebruik van applicaties die op de blockchain gebouwd zijn.

Energy Web Chain heeft als voordeel dat het de meest gerespecteerde aanbieder is voor de energiesector van gedecentraliseerde applicaties.

Heeft u een vraag?

U kunt altijd vragen stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Ook kunt u een kijkje nemen naar de handleidingen die wij speciaal hebben opgesteld of u kunt een kijkje nemen op ons blog en onze kennisbank. Direct contact is ook mogelijk via chat, telefoon en mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.