Menu Mijn account

Energy Web Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 7,80051272
-7.28%24H

Energy Web Token (EWT) kopen met iDeal of Bancontact

Eenvoudig, veilig en snel Energy Web Token kopen en deze rechtstreeks wisselen met euro’s? Dat kan bij Bitcoin Meester! Bij Bitcoin Meester bieden we als eerste een EWT / EUR pair. Energy Web Token (EWT) is het native token van de Energy Web Chain, een openbare, Proof-of-Authority Ethereum Virtual Machine-blockchain die speciaal is ontworpen om enterprise-grade applicaties in de energiesector te ondersteunen.

Grafiek Energy Web Token

Wat is Energy Web Token?

De Energy Web Chain wordt beheerd door meer dan 25 validator-nodes verspreid over 15 landen. Hieronder vallen onder andere nutsbedrijven, netbeheerders en startups. Het native token van deze blockchain is de Energy Web Token. Naast de Energy Web Token ondersteunt EW Chain ook alle andere ERC-standaarden. De Energy Web Chain werd in juni 2019 gelanceerd door de Energy Web Foundation, een wereldwijde non-profitorganisatie die het potentieel van de blockchain technologie in de energiesector onderzoekt. 

Over Energy Web

Energy Web versnelt een koolstofarm, klantgericht elektriciteitssysteem door het gebruik van de blockchain technologie. Energy Web richt zich daarbij op het bouwen van een core-infrastructuur en gedeelde technologieën. Het doel hiervan is om de acceptatie van commerciële oplossingen te bevorderen.

De Energy Web Chain werd in 2019 gelanceerd en daarmee ‘s werelds eerste open source enterprise blockchain-platform welke is toegespitst op de energiesector. De roadmap van EW is sindsdien uitgegroeid tot het Energy Web Decentralized Operating System (EW-DOS), een blockchain based OS. Sindsdien is Energy Web uitgegroeid tot een toonaangevende blockchain-partner in de energiebranche en de meest gerespecteerde stem van autoriteit op het gebied van energie-blockchain.

Energy Web Token kopen via Bitcoin Meester

Als Bitcoin Meester proberen wij het handelen van cryptocurrency eenvoudiger, sneller en veiliger te maken. Om dit te bewerkstelligen is het mogelijk om alle munten die wij aanbieden direct te kopen met euro’s. Zo kunt u Energy Web Token (EWT) kopen met euro’s via iDeal of Bancontact. Naast EWT bieden we nog ruim 200 andere munten aan, wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, BTC of LINK? Om het voor u nog makkelijker te maken hebben we ook een eigen app waarmee het handelen onderweg nog makkelijker is. Een account kunt u binnen 5 minuten aanmaken waarna u aan de slag kunt met het kopen en verkopen van Energy Web Token. Komt u ergens niet uit? Neemt u dan contact op met onze helpdesk. onze supportmedewerkers zullen u ondersteunen en op weg helpen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.