Menu Mijn account

Enjin Coin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,38596082
-5.64%24H

Enjin Coin (ENJ) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Enjin Coin. ENJ is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt simpelweg geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek Enjin Coin

Wat is Enjin Coin?

De Enjin Coin is een cryptovaluta die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor de gaming industrie. De grootste waarde die Enjin Coin aan de gaming gemeenschap biedt, is het maken en beheren van virtuele goederen. Ontwikkelaars op elk platform kunnen eenvoudig een valuta maken die uniek is voor hun gemeenschap, en die wordt ondersteund door Enjin Coin als de bovenliggende valuta. Dit geeft de munten alle voordelen van de blockchain, zoals snelheid, kosten en veiligheid, terwijl ze toch aangepast blijven aan hun platformen.

Enjin Smart Wallet

De Enjin Smart Wallet, een soort digitale portemonnee, maakt het mogelijk om virtuele goederen te ruilen voor Enjin Coins. Hierdoor ontstaat een onderling verbonden ecosysteem van games en community’s. In dit ecosysteem is het mogelijk activa van verschillende platformen samen te brengen. Met de Smart Wallet kunnen er munten en items buiten de spelomgeving geruild worden met een andere gebruiker. Via de portemonnee is het mogelijk om transacties te maken of om regels in te stellen om automatische transacties te voorkomen.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het verhandelen van cryptovaluta. Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Daarnaast hebben wij ook nog een blog waarin we cryptonieuws posten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.