Menu Mijn account

Enjin Coin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,20633672
-4.62%24H

Enjin (ENJ) coin direct kopen met iDeal 

Enjin coin (ENJ) kopen bij een betrouwbare en ervaren partij gevestigd in Nederland? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
Wilt u beginnen met handelen? Wij bieden een makkelijk te gebruiken platform, zowel voor de beginner als voor de gevorderde handelaar.
Wanneer u een account opent bent u direct in het bezit van een Enjin wallet.

Grafiek Enjin Coin

Wat is Enjin voor een project?

Enjin Coin is een cryptocurrency voor de gaming-wereld.
Het is mogelijk voor game-ontwikkelaars deze munt toe te voegen als betaalmiddel in hun games. Ook hebben zij voor ontwikkelaars een platform voor het ontwikkelen van games op de blockchain

Kopen en verkopen van Enjin Coin en andere valuta

Zit u dus u in de gaming business of bent u geïnteresseerd in het kopen en verkopen van Enjin? dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres. Ons platform is laagdrempelig ingericht zodat zowel beginners als gevorderde handelaren in cryptocurrencies hun weg eenvoudig kunnen vinden. Het is daarbij mogelijk de ene cryptocurrency te gebruiken om de andere aan te schaffen. Hierdoor houdt u de kosten laag. Een andere manier om kosten te besparen is door een frequent handelaar op Bitcoin Meester te worden. Hiermee vergaart u namelijk korting op de transactiekosten via onze zogenoemde 'VIP-levels'. Alle bedragen die bij de coins genoemd worden zijn inclusief de transactiekosten en al het ander zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Beginnen met handelen?

Dan doet u er goed aan een Bitcoin Meester account aan te maken. Dit kan zakelijk of persoonlijk. Wanneer deze samen met uw bankrekening geverifieerd zijn, kunt u onbeperkt Enjin en andere cryptocurrencies verhandelen op ons platform. De coins beheert u in uw Enjin wallet waar u overigens ook de overige valuta in kunt bewaren. Hiernaast is er de mogelijkheid all uw crypto tegoeden op onze offline server te zetten. Wij behandelen uw gegevens uiteraard volgens de AVG richtlijnen. Verder doen wij aan snelle uitbetaling, zodat u vlug eer heeft van uw digitale werk.

Vragen omtrent Bitcoin Meester?

Ons platform is laagdrempelig en bedoeld voor zowel beginners als experts in de cryptocurrency markt. Informatie omtrent Bitcoin Meester en het traden in crypto valuta is terug te vinden in onze handleidingen. Ook op onze FAQ pagina vindt u meer informatie. Meer vragen? Die kunt u stellen per mail, chat of telefoon. Veel handel succes gewenst!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.