Menu Mijn account

EOS

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,90351081
0.02%24H

EOS kopen en verkopen via iDeal of Bancontact

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel EOS kopen, verkopen en versturen. Naast onze website hebben wij ook een app waarmee u onderweg kunt handelen. De transparante werkwijze van Bitcoin Meester zorgt ervoor dat alle bedragen die bij onze coins staan, inclusief zijn. Wanneer u EOS coin wilt kopen of verkopen weet u precies waar u aan toe bent. Daarbij is het mogelijk een vaste prijs in te stellen op uw account waarvoor u EOS en andere cryptocurrencies wilt kopen door middel van buy-and-sell orders.

Grafiek EOS

Wat is het EOS protocol?

EOS.IO is een blockchain-protocol welke wordt aangedreven door de cryptocurrency EOS. Het protocol emuleert de meeste attributen van een echte computer, inclusief hardware voor verwerking. EOS.IO werkt als een smart-contract platform en een gedecentraliseerd besturingssysteem dat is bedoeld voor de inzet van gedecentraliseerde applicaties op industriële schaal via een gedecentraliseerd autonoom bedrijfsmodel. De EOS-software biedt accounts, authenticatie, databases, asynchrone communicatie en de planning van applicaties over meerdere CPU-cores en / of clusters.

Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig

Om aan de slag te gaan met handelen in EOS en andere cryptocurrencies op Bitcoin Meester is het van belang dat u een account aanmaakt. Dit is in een mum van tijd gebeurd en wij verifiëren accounts doorgaans binnen een half uur. Daarnaast dient u uw rekening te verifiëren. Dit proces verloopt snel en zo kunt u vandaag al aan de slag! Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw gegevens op de juiste manier via de AVG richtlijnen behandeld worden. Veilig en snel zijn de pijlers van ons platform.

Wij helpen u graag op weg

Voor velen die beginnen met handelen in cryptocurrency kan het wat overweldigend overkomen. Om u op weg te helpen hebben wij onder andere een blog in het leven geroepen inclusief een kennisbank. Heeft u hulp nodig met het ontdekken van ons platform? Blader dan eens door onze veelgestelde vragen of door onze handleidingen. Hierin beantwoorden wij de meeste van uw vragen. Heeft u toch nog overige vragen die wij niet hebben beantwoord? Dan kunt u uiteraard onze professionele helpdesk contacteren. Onze helpdeskmedewerkers zitten voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur in de middag en zijn te bereiken via de telefoon, de email of via de chat. Buiten kantooruren of in het weekend kunt u het beste een email sturen. De reactietijd zal dan echter ietsjes afwijken.

 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.