Menu Mijn account

EOS

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,14360839
3.38%24H

Simpel EOS (EOS) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om EOS (EOS) te kopen en deze te betalen met iDEAL of Bancontact? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Door een account aan te maken kunt u handelen in meer dan 200 verschillende cryptovaluta.

 

Grafiek EOS

Wat is EOS?

EOS is een een cryptovaluta die grootschalige applicaties ondersteunt. Het richt zich op ondernemingen en wil schaalbaarheid en flexibiliteit in het ontwerpen van apps maximaliseren. Er zijn geen kosten om EOS te sturen of ontvangen. In plaats daarvan beloont het protocol de entiteiten die het netwerk draaien van tijd tot tijd met nieuwe EOS munten. Zo vervangt het netwerk eigenlijk transactiekosten met inflatie.

 

De technologie van EOSIO probeert eerdere problemen van applicaties op blockchains op te lossen. Zo zijn populaire apps bijvoorbeeld vastgelopen op andere blockchains. EOSIO heeft de blockchain zo ontworpen dat er meer transacties per seconde gemaakt kunnen worden, en dit dus zonder transactiekosten voor gebruikers. Ook kunnen programmeurs applicaties ontwikkelen met bijvoorbeeld C++, Java en Python, in plaats van een nieuw soort programmeertaal die alleen geschikt is voor een bepaald platform. De token van EOSIO heet EOS. Gebruikers kunnen hiermee stemmen om software updates te bepalen. Ten slotte wordt EOS ook gebruikt om te betalen voor de aandrijving van de blockchain.

Handelen op Bitcoin Meester

Wilt u bij Bitcoin Meester EOS en andere cryptovaluta kopen en verkopen? Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Eerst maakt u in enkele minuten een account aan. Vervolgens kunt u na verificatie een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester hebben wij de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt volgens de AVG-richtlijnen. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Ook kunt u ons bellen of via de chat bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of op de pagina met veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.