Menu Mijn account

Ethereum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 147,417
-8.15%24H

Ethereum kopen & verkopen

Ethereum (ETH) kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. Na de Bitcoin heeft deze cryptomunt de grootste “Market Cap”. Daarom is Ethereum ook niet zomaar een kloon van de Bitcoin. Het is een crypto currency (cryptocurrency) met meer mogelijkheden dan de Bitcoin. Ontdek deze mogelijkheden door een account aan te maken bij Bitcoin Meester.

Grafiek Ethereum

Ontdek de vele mogelijkheden wanneer u Ethereum (ETH) gaat kopen of verkopen

Het is een gedecentraliseerd platform dat werkt met zogenaamde "smart contracts". Deze slimme contracten zijn helemaal naar eigen wens aan te passen. Door gebruik te maken van deze slimme contracten ontstaan tal van mogelijkheden. Denk aan een testament dat moet worden uitgevoerd of optie contracten. Het mooie is dat u door de blockchain techniek geen gebruik hoeft te maken van een derde partij.

Houd de koers van Ethereum in de gaten

Vraagt u zich af hoe de koers van Ethereum wordt bepaald? Dit doen we op basis van een gemiddelde van meerdere internationale exchanges en de handel in ons eigen platform. Onze marge is variabel, waardoor we vooraf niet de precieze marge kunnen laten zien. De uiteindelijke prijs voor de cryptomunt hangt ook af van uw activiteiten op ons platform. Hoe meer u handelt, hoe hoger de korting is.

Maak eenvoudig een account aan

Bent u klaar om in de online wereld van deze cryptomunt te duiken? Is de koers momenteel erg gunstig, waardoor nu het juiste moment is om Ethereum (ETH) te kopen of te verkopen? Maak dan vandaag nog een account aan. Nadat u via iDEAL geld op uw account heeft gestort, kunt u de gewenste hoeveelheid munten aanschaffen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelvoorkomende vragen al beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan vooral contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.

.