Menu Mijn account

Ethereum

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1540,57168
-0.35%24H

Ethereum kopen & verkopen

Ethereum kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. Na de Bitcoin heeft deze cryptomunt de grootste “Market Cap”, wat inhoudt dat Ethereum het op 1 na grootste aandeel heeft in de cryptomarkt. Daarom is Ethereum ook niet zomaar een kloon van de Bitcoin. Het is een crypto currency (cryptocurrency) met meer mogelijkheden dan de Bitcoin en een compleet eigen netwerk. Ontdek deze mogelijkheden door een account aan te maken bij Bitcoin Meester.

Grafiek Ethereum

Waarom Ethereum kopen?

Ethereum is een platform met als doel om gebruikers in staat te stellen om software te ontwikkelen en draaien die bestendig is tegen censuur, uitvallen en fraude. Hiervoor gebruikt Ethereum verschillende cryptovaluta om producten en diensten te decentraliseren. Dit betekent dat deze niet afhankelijk zijn van een enkele partij of autoriteit. Dat maakt ze weerbaarder tegen de eerder genoemde problemen. Deze producten en diensten worden ook wel decentralized applications (dapps) genoemd. Deze digitale applicaties draaien op een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. 

Smart Contracts op Ethereum

Voor het mogelijk maken van deze dapps zet Ethereum smart contracts in. Dit zijn transacties die gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Hoewel deze dapps nu relatief simpel zijn, schat men in dat zulke programma’s ooit gebruikt kunnen worden om software te ontwikkelen die zich gedraagt als grote internetbedrijven zoals Amazon. Met Ethereum kan cryptovaluta dus ingezet worden om competitieve markten te maken voor verschillende diensten waar nu grotendeels een monopolie is.

De cryptovaluta die Ethereum grotendeels aandrijft heet Ether. Alle apps op Ethereum hebben computerkracht nodig. Om hiervoor te betalen wordt Ether gebruikt. Op de blockchain van Ethereum kunnen ook andere cryptovaluta worden gebruikt, ook wel tokens genoemd. Deze kunnen gekocht, verkocht en geruild worden. 

Ethereum kopen via onze app

Naast ons webplatform hebben wij ook een eigen app met alle functionaliteiten die u gewend bent van onze website. Zo kunt u eenvoudig en snel ethereum kopen en alle andere cryptocurrencies kopen en verkopen wanneer u onderweg bent! Onze app is te downloaden via Android en via iOS (iPhone).

Houdt de koers van Ethereum in de gaten

Wilt u op Bitcoin Meester Ethereum kopen en verkopen? Ons platform is simpel, accuraat en bovendien veilig. U hoeft alleen een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is snel gebeurd. Wij verifiëren uw account en zorgen dat uw gegevens betrouwbaar behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. Daarna kunt u gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen en Ethereum kopen. Zo kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie aan waarmee u de ene cryptovaluta voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten. 

Maak eenvoudig een account aan

Bent u klaar om in de online wereld van deze cryptomunt te duiken? Is de koers momenteel erg gunstig, waardoor nu het juiste moment is om Ethereum (ETH) te kopen of te verkopen? Start dan eenvoudig door een account te openen. Nadat u via iDEAL geld op uw account heeft gestort, kunt u de gewenste hoeveelheid munten aanschaffen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelvoorkomende vragen al beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan vooral contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.