Menu Mijn account

Ethereum Name Service

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 14,1856514
-1.00%24H

Ethereum Name Service (ENS) verkrijgen met iDEAL op Bitcoin Meester

Etheurem Name Service is één van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. ENS kunt u gemakkelijk kopen door een storting te maken op ons platform. Na het aanmaken van een account kunt u direct een storting doen en beginnen met handelen.

Grafiek Ethereum Name Service

Wat is Ethereum Name Service?

Ethereum Name Service is een provider voor domeinen die gekoppeld kunnen worden aan wallet adressen of smart contracts. Een Ethereum wallet adres is eigenlijk niet te onthouden, omdat het uit 42 karakters van cijfers en letters bestaat. Ethereum Name Service zorgt ervoor dat eem wallet adres gekoppeld kan worden aan een domeinnaam die wel te onthouden is, bijvoorbeeld BitcoinMeester902.

 

De ENS token is de native governance token van ENS. Deze wordt gebruikt voor speculatiedoeleinden en voor DAO governance.

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg! Na het maken van een account voeren wij een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Hierna kunt u binnen enkele minuten via iDEAL een storting op ons platform doen en beginnen met handelen in cryptovaluta.

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze pagina met veel gestelde vragen of neem contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefonisch op 085 007 6000. U kunt ook onze handleidingen lezen of een chat starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.