Menu Mijn account

Everex

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,27777
-2.52%24H

Everex coin kopen doet u eenvoudig via iDeal

Deze betalingswijze is zeer geschikt voor het koppelen van uw rekening aan Bitcoin Meester en om hier vervolgens Everex en andere cryptocurrencies mee te kopen. De koers en trend bekijkt u op onze overzichtelijke pagina en in de grafieken per coin. Wilt u liever de prijs voor het kopen Everex of andere coins vast zetten op een bepaald bedrag? Dat is ook mogelijk op ons platform. U kunt hier zelfs extra winst uit halen door een frequent handelaar te worden. Hiermee krijgt u namelijk korting op de transactiekosten.

Grafiek Everex

Over Everex (EVX)

Everex (EVX) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. Everex heeft een huidige voorraad van 25.000.000 EVX met 22.700.000 EVX in omloop. De munt heeft dus (nog) geen eigen mainnet.

Het aanmaken van uw account is zo gebeurd

Om aan de slag te kunnen gaan op Bitcoin Meester, moet u eerst een account aanmaken. Hiervoor dient u een aantal stappen te doorlopen, waaronder het verifiëren van uw identificatie. Wij checken deze gegevens doorgaans binnen een uur, zodat u snel verder kunt met het handelen in Everex coin en andere cryptocurrencies. Wanneer uw account is geverifieerd kunt u onbeperkt tegoeden toevoegen aan uw wallet. Daarbij zorgen wij natuurlijk dat uw gegevens worden behandeld volgens de AVG richtlijnen. 

Daarnaast kunt u bij ons op het platform altijd de live Everex (EVX) koers bekijken, en die van de andere munten die wij aanbieden. Onze prijs wordt constant geüpdatet.
Onze prijs is niet hetzelfde als die van vergelijkingssites zoals coinmarketcap, deze sites pakken slechts een gemiddelde van allerlei verschillende beurzen. In sommige gevallen zitten wij hier iets onder of boven. 

Hoe nu verder?

Ons platform is ingericht voor zowel beginnende als gevorderde traders. Om wegwijs te worden op Bitcoin Meester kunt u onze handleidingen raadplegen. Natuurlijk is het ook mogelijk direct met ons in contact te komen. Dit kan via telefoon, chat en mail.

 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.