Menu Mijn account

Factom

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,21611
14.96%24H

Factom kopen met iDeal

Factom kopen dat kan met Bitcoin Meester! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een Bitcoin Meester account te openen. Zodra u een account bij ons heeft kunt u euro's op uw account storten met iDeal of Bancontact en hiermee direct uw Factom (FCT) kopen. Het is echt zo simpel! U ontvangt bij ons meteen een eigen Factom wallet. Wij bieden altijd de live FCT koers en updaten deze iedere minuut.
 

 

Grafiek Factom

Wat is Factom voor munt?

Factom bestaat uit verschillende componenten. Factom is een stichting voor het beheren van het Factom netwerk en protocol dat werkt als decentrale openbare Bitcoin blockchain nutsvoorziening waar iedereen gebruik van kan maken voor het ontwikkelen van accurate, verifieerbare en onveranderbare boekhoudsystemen en posten. Het dient als een applicatieplatform waar verschillende partijen met elkaar kunnen samenwerken zonder dat het nodig is om gebruik te maken van een tussenpartij. Alle operationele en bedrijfskritische processen en documentatie kan beschermd worden door onveranderlijke accountscontrole sporen binnen het netwerk en de blockchain.

Volg de Factom prijs met onze duidelijke grafieken

Wilt u Factom coin kopen wanneer de tijd en vooral de prijs goed is? Slimme keuze, omdat Factom door zeer veel bedrijven wordt gebruikt. Bij Bitcoin Meester kunt u snel zien wanneer het tijd is om Factom coins te kopen voor een goede prijs. We houden tenslotte alle fluctuaties in de beurswaarde van verschillende cryptocurrencies nauwlettend in de gaten en werken onze gegevens voortdurend bij. Onze grafieken tonen de trends van de beurswaarde over een aantal maanden. We tonen ook de prijsveranderingen van Factom in de afgelopen 24 uur met een percentage gemarkeerd in groen of rood. Op deze manier ziet u in één oogopslag wanneer de tijd rijp is om Factom te kopen of verkopen.

Mis nooit het juiste moment 

Ons platform maakt het niet alleen eenvoudig om op elk gewenst moment de prijs van Factom coin te volgen, maar maakt het ook gemakkelijk om coins uit deze valuta te kopen of verkopen. Met slechts een paar klikken kunt u het proces voltooien. Bovendien kunt u een automatische bestelling instellen om Facton te kopen of verkopen wanneer ze de gewenste waarde hebben bereikt. Het enige dat u nodig hebt, is uw eigen account bij Bitcoin Meester. Registreer voor een persoonlijk of zakelijk account en vul uw gegevens in. Nadat u ons snelle verificatieproces hebt doorlopen, kunt u geld aan uw wallet toevoegen, aan de slag gaan en Factom en andere cryptocurrencies kopen en verkopen tegen de beste prijzen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.