Menu Mijn account

Fantom

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,02787596
-2.35%24H

Fantom (FTM) - kopen of verkopen?

Via Bitcoin Meester kunt u zowel uw Fantom (FTM) kopen als verkopen tegen euro's. Wanneer u een account aanmaakt kunt u direct geld storten met een van onze betaalmethodes zoals iDeal. Hiermee kunt u munten kopen zoals Fantom welke hierna direct in uw Bitcoin Meester wallet staan.

Let op! Wij bieden alleen de ERC20 variant aan

Grafiek Fantom

Wat is Fantom voor munt?

Het team van Fantom is van plan om het ‘zenuwsysteem’ van de IT-infrastructuur voor ‘slimme steden’ te worden. Fantom gebruikt geen blockchain, maar een directed acyclic graph (DAG). Hierdoor is het mogelijk om oneindig te schalen en transacties met hoge snelheid te verwerken.

Zie in één oogopslag de Fantom prijs en markttrends

Wilt u de huidige Fantom prijs weten? Omdat u deze valuta wilt kopen of verkopen? Als u gebruik maakt van het Bitcoin Meester platform, krijgt u altijd Fantom ICO en andere valuta's voor een geweldige prijs. Op onze coin pagina kunt u immers eenvoudig eventuele marktveranderingen bijhouden, recent of gespreid over meerdere maanden. Op deze manier ziet u in één oogopslag wanneer de tijd rijp is om Fantomcoin te kopen of verkopen. Bovendien hoeft u bij Bitcoin Meester nooit extra's te betalen, omdat onze kosten al zijn inbegrepen in de weergegeven prijs. U kunt zelfs automatische bestellingen instellen om munten te verhandelen wanneer de gewenste prijs is bereikt. Met Bitcoin Meester hoeft u nooit iets te missen.

Koop en verkoop in een paar klikken

Alle transacties kunnen met slechts een paar klikken worden uitgevoerd. Ons platform vereist namelijk  geen geavanceerde technische vaardigheden. We nemen alle maatregelen om uw cryptocurrencies te beschermen en bieden snelle, maar grondige verificatie en tweefactorauthenticatie voor uw account. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen account aanmaken en er geld op te storten. Vervolgens kun je meteen aan de slag en Fanto ICO en andere coins kopen voor een geweldige prijs. Dankzij onze snelle geautomatiseerde processen zijn alle coins die u koopt direct zichtbaar in uw account. We verzilveren ook snel, zodat u snel kunt profiteren van de geweldige deal die u hebt gemaakt door Fantomcoin te kopen en verkopen.

Heeft u nog vragen?

Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.