Menu Mijn account

Fantom

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,43578975
-10.06%24H

Let op! Wij bieden alleen de ERC20 variant aan

Fantom (FTM) - kopen of verkopen?

Via Bitcoin Meester kunt u zowel uw Fantom (FTM) kopen als verkopen tegen euro's. Wanneer u een account aanmaakt kunt u direct geld storten met een van onze betaalmethodes zoals iDeal. Hiermee kunt u munten kopen zoals Fantom welke hierna direct in uw Bitcoin Meester wallet staan.

Grafiek Fantom

Wat is Fantom?

Fantom is een directed acyclic graph (DAG) platform dat financiële diensten aanbiedt. DAG is een manier om data te ordenen die steeds meer gebruikt wordt voor cryptovaluta. Dit mechanisme stelt netwerken in staat om samen te werken en veilig te blijven. Fantom gebruikt een op maat gemaakt algoritme om decentralized finance (DeFi) diensten te leveren aan ontwikkelaars. DeFi is een technologie die is gebaseerd op een beveiligde database. Hierdoor zijn geen derde partijen nodig voor transacties. De token van Fantom heet FTM. Hiermee kunnen gebruikers betalen en betaald krijgen op het platform.

Een DAG, waarmee Fantom werkt, is niet volledig decentraal zoals een blockchain. Decentrale organisaties zijn niet afhankelijk van een enkele partij of autoriteit die de regels bepaalt. Bij een DAG is dit dus wel het geval, wat een nadeel kan zijn. Als voordelen biedt DAG echter hogere transactie snelheden, geen transactiekosten, en minder belasting op het milieu. Er zijn bij een DAG namelijk geen miners. Miners leveren de benodigde computerkracht voor blockchains. Bij een DAG ontbreken deze, en dit heeft grote voordelen voor het milieu.

FTM handelen op Bitcoin Meester

Net als meer dan 200 andere cryptovaluta kunt u FTM simpel handelen met Bitcoin Meester. Ons platform is veilig en gebruiksvriendelijk. U kunt met een account handelen via onze website of app voor iOS en Android.

Voor elke aankoop van cryptovaluta betaalt u transactiekosten. Als u vaker handelt dalen deze kosten. Daarnaast bieden wij de any-to-any functie. Hiermee kunt u de ene munt voor de andere omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Meer weten?

Bekijk onze FAQ pagina, handleiding, kennisbank of blog. U kunt ons contacter via chat, telefoon of mail. U kunt ons bereiken via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.